8tys
reklama
Hooope86
Fanka BB :)
Myślałam ze chodzi o kariotyp, cos zle zrozumiałam... Sorry
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Pewnie tak zapomniala zablokowac
Jesteśmy w promocji
To chyba wtedy jak nas annemarii odblokowala byśmy zmieniły swoje historie.![]()
W promocji to my bedziemy po stymulacji ty w promocji 3 a ja 2 w jednym
gosia321
Oo skurw....Jestem załamana lekarz mi powiedział że da mi zwolnienie na dwa tyg na początek a później na 50% do pracy a ja mowie ze to za duży stres że pracuje fizycznie w firmie sprzyjającej i nie po to tyle lat się starałam żeby teraz z powodu stresu stracić to co mam to mi powiedział że mogę poszukać innej pracy lub się zwolnić gdzie to jest moja stała praca jestem w szoku załamalam się tak że beczalam jeszcze jak wychodziłam od niego nie mogłam się ogarnąć później dostałam jakiś skurczy to jakiś koszmar jest [emoji24][emoji24] muszę poszukać nowego lekarza bo ten to młody w moim wieku może jak on w ogóle mógł mi tak powiedzieć [emoji22] akurat teraz jak się udało to mój kochany lekarz musiał przejść na emeryturę a mi dali jakiegoś obsranego początkującego lekarza który boi się wystawić zwolnienie bo nie ma podstaw do tego [emoji17]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Zosia nie denerwuj sie znajdz nowego gina
Hmm nie wiem jak to u was jest w prawie ale w Pl to wlasnie pozniejsze zwolnienia sa na 100%
Ewunka
To tu wstawiam słownik zbiór bardzo ciekawych rzeczy .
A do naszych historii jak ktoś chce przeczytać dopisać swoją to pisać do Gosi puki ma promocje
A do naszych historii jak ktoś chce przeczytać dopisać swoją to pisać do Gosi puki ma promocje
Jak wy to robicie dziewczyny, ja w pracy rano nie daje rady bez kawy, a inka to jak napój. Jestem niskocisnieniowcem, lepiej do mnie z rana nic nie mówić.Kawa zrobiona
Po 3 miesiącach juz ja nawet Lubie tak samo jak zwykła![]()
Nikt mi nie odpisał, ale zapytam Was jeszcze raz ile po laparoskopii trzeba odczekać z podejściem do in vitro.?
Jak wy to robicie dziewczyny, ja w pracy rano nie daje rady bez kawy, a inka to jak napój. Jestem niskocisnieniowcem, lepiej do mnie z rana nic nie mówić.
Nikt mi nie odpisał, ale zapytam Was jeszcze raz ile po laparoskopii trzeba odczekać z podejściem do in vitro.?
Z 3 miesiace. Ja po laparo czekalam 4
Ewunka
Zosia87
Tutaj chodzisz do rodzinnego i on cie bada na początku a później wysyła dalej jak jest podstawa do tego. Tego mam od 1.09 i on ma 31 lat właśnie sprawdziłam więc pewnie boi się że może mieć nieprzyjemności bo tutaj praca to nie choroba i koleżance lekarz zalecił treningi i ćwiczenia na siłowni jak poszła że źle się czuję bo w ciąży jest. Boję się trafić na kolejnego palanta może trzeba do starego wygi iść jakiegoś, tak bardzo się boję.Oo skurw....![]()
Zosia nie denerwuj sie znajdz nowego gina
Hmm nie wiem jak to u was jest w prawie ale w Pl to wlasnie pozniejsze zwolnienia sa na 100%
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Z 3 miesiace. Ja po laparo czekalam 4
Matko to wszystko znowu się przeciągnie w czasie ale jak mus to mus.
A czy długo dochodzilas do siebie po laparo?
I czy w ogóle była Ci potrzebna, bo coś usuwalas?
Podziel się: