reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

czuje sie jakby mnie rozjechalo cos, niedobrze mi caly czas :( spac nie moge, brzuch boli i slabo.. brzuch dalej spory. wg lekarza musze sie przemeczyc do 13tyg.. teraz tylko boje sie ze nastepnym razem na usg nie zobacze obu krewetek :(

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Krewetki będą na pewno! Ewentualnie zmienią trochę kształt ;) Kiedy kolejna wizyta? Na mdłości dziewczyny polecały chyba cukierki imbirowe- spróbuj, może coś pomogą. Staraj się odpoczywać jak najwięcej. Mam nadzieję, że te dolegliwości jednak szybciej Ci miną.

reklama
To niech ciocia jeszcze troszkę za nas potańczy i pomodli się w naszej intencji :) Dzień 0 coraz bliżej.
A co u Ciebie? Torbiel po odstawieniu antyków nie dokucza?
Ciocia dziś z pracy wracała tanecznym krokiem do domu i myślała o motylku i kasience . Dziś z wieczora też zrobię co trzeba .
Mnie torbiel ostatnio nie dokucza tfu tfu ( ostatnio wtedy w Pl bardzo jak zaczęłam brać antyki i chyba miala focha )
Dziś ze 2 razy "kujnela ":rolleyes: ale luzik .
:*

Ciocia dziś z pracy wracała tanecznym krokiem do domu i myślała o motylku i kasience . Dziś z wieczora też zrobię co trzeba .
Mnie torbiel ostatnio nie dokucza tfu tfu ( ostatnio wtedy w Pl bardzo jak zaczęłam brać antyki i chyba miala focha )
Dziś ze 2 razy "kujnela ":rolleyes: ale luzik .
:*
To mam nadzieję, że tak już zostanie i dokuczać nie będzie :) Ale to zleciało, dopiero przygotowywałaś się do punkcji, a tu zaraz następna :)

Krewetki będą na pewno! Ewentualnie zmienią trochę kształt ;) Kiedy kolejna wizyta? Na mdłości dziewczyny polecały chyba cukierki imbirowe- spróbuj, może coś pomogą. Staraj się odpoczywać jak najwięcej. Mam nadzieję, że te dolegliwości jednak szybciej Ci miną.
Chyba przy hiperce i blizniakach ma bidula przesrane:o

reklama
To mam nadzieję, że tak już zostanie i dokuczać nie będzie :) Ale to zleciało, dopiero przygotowywałaś się do punkcji, a tu zaraz następna :)
Zaraz się torbiel wystraszył jajek bo go osacza i będzie się kurczyl dziad jeden.
No u mnie to różnie może być przy 1 stymulacji punkcji nie było. ...
Różne warianty mam już z tyłu głowy.
Mam nadzieje ze punkcjia będzie tak lajtowa jak ostatnio :biggrin2:

Do góry