reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kiedy startujesz po szczęście?
Trochę mnie nie było, duzo pracy wzielam by nie myślec, ale wracam i bede na bieżąco z Wami [emoji847]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do pracy wracam dopiero jutro ( głowa mi siadła trochę )
Ja idę no nowej kliniki.
Teraz 19 cytologia
Potem w okres badania takie tam podstawy hormony witaminy marcery nowotworowe i inne cuda . I potem z wynikami do kliniki i zobaczę co tam dalej. ......
Myślę że w styczniu podejde do 4 stymulacji może luty. ....

witam wszystkie starające się dziewczyny ;) jestem nowa, szukałam jakiegos swiezego forum i znalazłam! jestem 4dpt i doslownie internet w ostatnich dniach stał sie moim Hobby. Moze to i niedobrze bo naczytałam sie roznych wersji ale staram sie wierzyc, ze kazdy jest indywidualny. Powiedzcie dziewczyny, po którym dniu po transferze robiłyscie test? pozdrawiam
Część Katka, ja dziś też 4 dpt...i też się zastanawiam kie dr y mogę robić test...kiedy betę robisz w 11 dpt? I czy miałaś blastkę czy świeżaczka?:)

reklama
Sil - :) <3 oby tak dalej!

A ja mam już wyniki, niby w normie ale poproszę o interpretację:

TSH - półtora tygodnia temu było 2,94 wczoraj zrozumiałam że jest ważne jeszcz a jak Gosia napisała że trzeba razem to kuż w domku byłam...
Ft3 - 5,13 (norma 3,1-6,8)
Ft4 - 17,56 (norma 12-22)
antyTPO - <5. (norma <32)

anty TG nie robiłam, nie zdążyłam doczytać jak ktoś radził żeby je tez robić.
I co myślicie?

Do góry