Hooope86
Fanka BB :)
Może on Cię kocha. ? Dlatego nie zostawił ha ha ha
Trwa przy mnie i napędza do działania!
Dobry mąż [emoji41]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może on Cię kocha. ? Dlatego nie zostawił ha ha ha
Mam prog pół szuflady ha ha ha tez sobie zaaplikujeMoże on Cię kocha. ? Dlatego nie zostawił ha ha ha
Trwa przy mnie i napędza do działania!
Dobry mąż [emoji41]
Niech zawija rękawy![]()
i na rozluźnienie fiku miku
Mam prog pół szuflady ha ha ha tez sobie zaaplikuje![]()
Ja do pracy wracam dopiero jutro ( głowa mi siadła trochę )Kiedy startujesz po szczęście?
Trochę mnie nie było, duzo pracy wzielam by nie myślec, ale wracam i bede na bieżąco z Wami [emoji847]
Nigdy nie wiadomoJeszcze nie czas [emoji13] dopiero 7 dzień cyklu [emoji28]
Część Katka, ja dziś też 4 dpt...i też się zastanawiam kie dr y mogę robić test...kiedy betę robisz w 11 dpt? I czy miałaś blastkę czy świeżaczka?witam wszystkie starające się dziewczynyjestem nowa, szukałam jakiegos swiezego forum i znalazłam! jestem 4dpt i doslownie internet w ostatnich dniach stał sie moim Hobby. Moze to i niedobrze bo naczytałam sie roznych wersji ale staram sie wierzyc, ze kazdy jest indywidualny. Powiedzcie dziewczyny, po którym dniu po transferze robiłyscie test? pozdrawiam
Cudownie!Żeby nie było, że nie piszę - wczorajsza beta 327 - 11 dpt 2 blastek![]()