M@gda
Moderatorka
Super, super, graty!!!!Dziewczynki dziś robiłam drugą weryfikacje bety wzrosła dużo 11dpt 324.200
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, super, graty!!!!Dziewczynki dziś robiłam drugą weryfikacje bety wzrosła dużo 11dpt 324.200
Latem ciężko o kieszeń3 metry marchewki trzeba kupić i jużzawsze w kieszeni jakąś nosić
![]()
Konie, bociany, koty, zaproszenie, kurde a ja chora... ale poczekaj tylko, niedługo do Jastrzębia Zdroju jedziemy to się wproszę O! (skoro zapraszająPoważnie ?? O to kochane !! Zapraszam Was wszystkie do nas !!
Oby do majtów nie zaglądałLatem ciężko o kieszeń![]()
Spoko ja w swoim przy 130 km/h czuje się jak na pasie startowym głośno jak cholera a jak bym otwarla drzwi to może i bym poleciałaHuehue to byl taki zart bo tym co teraz jezdze to bym sie do jutra nie doturlala))
witaj,
dziękuje za szybką odpowiedz. Powiem tak. wczoraj miałam wizytę dostałam Elonve i dopiero mam się zgłosić we wtorek.....jak wygląda dalej procedura>
PObierają tyle ile naprodukujesz i uważają, że są dojrzałe (odpowiednio duże urosną), i wybierają 6 do zapłodnienia. W zależności od tego ile pobiorą wszystkich jajeczek możesz pomyśleć o zamrożeniu reszty (ale to jest dodatkowo płatne).Magdo , dziękuje za Twoją odpowiedz. Mam pytanie: Czy zawsze pobierają 6 jajeczek? I teraz czy one są zapładniane od razu? Mnie powiedziała pielęgniarka, ze z 6 jajeczke to wychodzi ok. 1,5 dziecka. Tak mniej wiecej.... i co tą te blastki. Mam juz ukończone 35 lat.