misis188
Fanka BB :)
To teraz odpoczywaj kochanaHej dziewczyny!!! Ja już w domku... Na szczęście okazało się że wszystko dobrze... Ach...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To teraz odpoczywaj kochanaHej dziewczyny!!! Ja już w domku... Na szczęście okazało się że wszystko dobrze... Ach...
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Wpisz się w kalendarz - wtedy mamy pewność, że nie zapomnimy i będziemy trzymać kciukiNiestety tak jest.. wiekszosc z nas sie o tym przekonala.
W srode mam usg kontrolne przed krio. Mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze i bede mogla zabrac mojego mroziaczka. Zostaly mi jeszcze 3. Niestety moge miec podany tylko jeden.
Ja tez cidziennie odmawiam koronke i modlitwe do sw Rity i wspomne dziś w swoich prosbach wszystkie Was kochaneTak, pisalam chyba jakos pod koniec czerwca. Juz nie pamietam dokladnie.
Dziekuje za modlitwe. Ja od jakiegos czasu modle sie do Sw. Rity. Tez sie pomodle za Twoja bete :*
ja puki co wole omijac ten temat, bo lzy sie same cisna.Dobre i to. To tez jest forma otwarcia sie na bol ktory nas dotyka. Ja tez wole roznawiac na forum. Dzis moja szwagierka która mnie wkurzyla zadzwonila do mojej mamy i ta przyszla na powazna rozmowe. Skonczylo sie na lampce wina i ze kupie sobie więcej pieskow i wysle szwagierce zdjęcie jak jemz moim futrem z jednego talerza![]()
Oj chyba wszystkim się dziś udziela płacz...Dzis chyba wogole jest taki h...wy dzien..kolezanka w pracy tez mówiła mi ze strasznie sie jej chce ryczec
Dziekuje :*Pamiętam Twoja historie. Jest mi bardzo przykro kochana :* Wierzę bardzo mocno, że Ci się uda.
Podziwiam Cię i Twojego M, że się nie poddaliscie i walczycie dalej. Trzymam mocno kciuki :*
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja cie rozumie madziu, wiele razy widziałam jak dziewczyny baly sie zbliżyć rece do igielnicy, czasami to kwestia czasu a czasami trzeba darowac sobie i nie ryzykowac[emoji6]WIesz, ale lęk to lęk... Tak jak boję się, jak czymś ostrym mi się macha przed oczami.
Ehh...my z misis i froncia jestesmy usprawiedliwione z tym ryczeniem - ehh ten progesteronOj chyba wszystkim się dziś udziela płacz...
Ja mam specjalne talerzyki dla kotów i też mam miskę na wodę. łatwiej im się je z talerzaDobre i to. To tez jest forma otwarcia sie na bol ktory nas dotyka. Ja tez wole roznawiac na forum. Dzis moja szwagierka która mnie wkurzyla zadzwonila do mojej mamy i ta przyszla na powazna rozmowe. Skonczylo sie na lampce wina i ze kupie sobie więcej pieskow i wysle szwagierce zdjęcie jak jemz moim futrem z jednego talerza![]()
Oj tak, ja mam tez kiepski dzien i uciekam spac a jutro czekam na same dobre wiadomosci. Spijcie dobrze.Oj chyba wszystkim się dziś udziela płacz...