Joaszka
Fanka BB :)
Chodzi mi o leki od osób prywatnych.czasem kupienie w aptece online jest tansze ..
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chodzi mi o leki od osób prywatnych.czasem kupienie w aptece online jest tansze ..
Tak, w tamtym roku miakam bo mialam polipa. Potem przy laparoskopii zrobili tez histero diagnostyczna i bylo ok...Trzymam mocno kciuki za jutro!
A robiłaś kiedyś histeroskopie?
Ja czasem czytam pomiedzy postamiJuż się od was uzależniłam chyba i nie umię was zostawić a dwie książki leżą i proszą czytaj mnie czytaj![]()
Zapytaj kekarza. Jesli dobrze przechowujesz to lek z dluga data waznosci nawet miesiac czy 2 powinien byc jeszcze oksuplementy kupuję w aptekach internetowych ale jednak leków do stymulacji czy po transferze bym sie bała od kogos odkupować. A właśnie dziś sprawdziłam że mam 2 przeterminowane bemfole w domu;/ data warzności do 09/2017 a myślałam że choć te prawie 400 zł mi zostanie w kieszeni bo ładnie na niej sie stymulowałam a tu dupa
Zapytam go oczywiscie co o tym sadzi... wcale nie usmiecha mi sie wydawanie takiej kupy kasy... jesli chodzi o nabijanie kasy... te kroplowki sa takie drogie (obczajalam w internecie), za podanie zaplacilam "tylko" 200 zl, podejrzewam ze za intralipid tyle samo by sobie krzykneli wiec to raczej nie o to chodzi... nie wiem sama co myslec@dżoasia ja nie chcę źle, nie chcę się wymądrzać ale jak sama wyczaiłaś kroplówki te podaje "nabijają kasę" żonie doktorka. One na pewno są skuteczne ale tak jak mówie może u Ciebie wystarczą jakieś sterydy, intralipid czy cos innego i zaskoczy. To Tyle a decyzja i tak nalezy do Ciebie. Nawet jak teraz potwierdzi się czarny scenariusz to organizm musi się oczyścić i w tym czasie jestem w stanie zaliczyć wizytę u immunologa i on da Ci dodatkowe wskazówki. Na mnie oni ni mieli kompletnego pomysłu. Poroniłam to po prostu zarodek musiał być kiepski, niech pani przyjedzie za 2 miesiące to rozpiszemy leki żeby się Pani na refundację załapała bo obawiali się że z końcem rządowego programu wezmą rónież refundację leków. Nie zalecili żadnych dodatkowych badań nic. Tylka ja z Twoim lekarzem nigdy styczności nie miałam więc nie chcę wszystkich do jednego wora wrzucać
Pewnie ze bede... tylko teraz pewnie znowu jakas przymusowa przerwa a tego nie lubie... znowu taka pustka... jakos nie dotarlo do mnie ze bylam w ciazy i nie dociera to co sie stalo wczoraj... jakby to zupelnie kogos innego dotyczylo... jak jakis pieprzony film bez happy endu...Dzoasia ścielo mnie z nóg, nie wiem co powiedzieć. Walcz dalej!!!
W okresie jesieni i zimy nie było korków do Gdańska, droga mimo remontów ładna, czasami tylko sniezyca mogła mnie wystraszyć. Tych wizyt przed stymulacja miałam raptem dwie wiec tragedii nie było.Aaa Czyli normalnie a wizyty przed stymulacja normalnie platne. Moze to i dobrze ze wszystko na raz a nie pozniej jezdzenie z pelnym portfelem. W Ol nie bylo problemu bo do samochodu i pojechali ale teraz to pewnie nie raz mi soe zdarzy kechac pociagiem w dupie mam te korki z powodu remontow czy to do Gdanska czy do Warszawy
Głowa się broni przed rzeczywistością...Jak krwawienie? Dzisiaj idziesz do lekarza czy tylko betę masz zrobić? Eh wszystkie Cię skrzyczalysmy a kobieca intuicja coś przeczuwala....Ale wiesz o co chodzi...żeby nie zamykać się na kolejne możliwości, żeby poprzez przeszlosc i zle doświadczenia nie zamykac sobie przyszlosci...Pewnie ze bede... tylko teraz pewnie znowu jakas przymusowa przerwa a tego nie lubie... znowu taka pustka... jakos nie dotarlo do mnie ze bylam w ciazy i nie dociera to co sie stalo wczoraj... jakby to zupelnie kogos innego dotyczylo... jak jakis pieprzony film bez happy endu...