reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aaa zaspalam i juz jade z mezem na glukoze. Czy ktos moglby wrzucic kalendarz bo dzis sporo wizyt o ile pamietam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaa Czyli normalnie a wizyty przed stymulacja normalnie platne. Moze to i dobrze ze wszystko na raz a nie pozniej jezdzenie z pelnym portfelem. W Ol nie bylo problemu bo do samochodu i pojechali ale teraz to pewnie nie raz mi soe zdarzy kechac pociagiem w dupie mam te korki z powodu remontow czy to do Gdanska czy do Warszawy
Jak bedziesz w.wawie i bedzie ci sie nudzic bo bedziesz miala troche wolnego czasu to daj znac - moglybysmy sie.spotka o ile bede w wawie. przypomnij mi ktora klinike ostatecznie wybralas?

Aaa zaspalam i juz jade z mezem na glukoze. Czy ktos moglby wrzucic kalendarz bo dzis sporo wizyt o ile pamietam.

Powodzenia ja już mam glukozę za sobą (w środę robiłam)... Fuj.... Wczoraj odebrałam wyniki... I chyba wyszły ok...
Pewnie ze bede... tylko teraz pewnie znowu jakas przymusowa przerwa a tego nie lubie... znowu taka pustka... jakos nie dotarlo do mnie ze bylam w ciazy i nie dociera to co sie stalo wczoraj... jakby to zupelnie kogos innego dotyczylo... jak jakis pieprzony film bez happy endu...
A jak dzisiaj u ciebie!? Jak krwawienie?!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Mój gin wykrył u mnie 2 polipy, co prawda malutkie, ale mówił mi, że koniecznie trzeba je usunąć, bo albo będzie problem z zagnieżdżeniem, albo z poronieniem. Chciałam je usunąć i zapisałam się na NFZ, ale histero wypadła w środku cyklu a zalecana jest w fazie początkowej. U mnie podczas histero endo było już grube i dr powiedział, że prawdopodobnie te polipy się urwały. Natomiast mi się wydaje, że po prostu endo było już za grube i poprostu nie było ich widać.
@dżoasia A Ty robiłaś usg ostatnio w 2 lub 3 dc? Bo te gowniane polipy lubią odrastac.
Bo u mnie doktorek w klinice przed krio to robił mi dopiero w połowie cyklu. Teraz muszę iść do mojego gina nie z kliniki w pierwszych dniach cyklu żeby spr czy faktycznie nie ma tych polipow.
Kochana co ty gadasz:) w obrazie usg polipy sa widoczne w fazie okoloowulacyjnej, wtedy kiedy endo jest grubsze i powinnno byc trojlinijne jest opcja zeby spr czy jest jednorodne. Polipow nie widac we wczesnej fazie. Ja to slyszalam od 3 lekarzy i tez w internecie znajdziesz takie info. Fakt faktem, histero robi sie w pierwszej fazie cyklu ale ja mialam po 20dc - mialam cykle bezowulacyjne bez stymulacji wiec i endo bylo cienkie. W pierwszej fazie cyku zeby zobaczyc polip mozna srobic SIS ale to juz kosztuje kilka stowek

Powodzenia ja już mam glukozę za sobą (w środę robiłam)... Fuj.... Wczoraj odebrałam wyniki... I chyba wyszły ok...

A jak dzisiaj u ciebie!? Jak krwawienie?!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Jeszcze plamie ale juz malutko, tylko dalej sa w tym takie male skrzepy. Ladny syf...
Bylam juz na becie w klinice i kolo 11 maka dzwonic po konsultacji z lekarzem. Coz... w zasadzie to czeksm tylko na decyzje zeby odstawic leki...

reklama
Głowa się broni przed rzeczywistością...Jak krwawienie? Dzisiaj idziesz do lekarza czy tylko betę masz zrobić? Eh wszystkie Cię skrzyczalysmy a kobieca intuicja coś przeczuwala....Ale wiesz o co chodzi...żeby nie zamykać się na kolejne możliwości, żeby poprzez przeszlosc i zle doświadczenia nie zamykac sobie przyszlosci...

---23tc---
Mialam to pisac ze niepotrzebnie naskoczylyscie na mnie wtedy ale coz... wiadomo ze niechcialyscie zle... dziekuje ze Was mam :)

Do góry