reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny wielkie kciuki @iwcia82 czy Ty masz dziś też wizytę? Jeśli tak to życzymy żeby lekarz Cię uspokoił że wszystko będzie dobrze! @Isia25 powodzenia oby jajca dorodne były! @Mruch Kochana kciuki za badanie trzymaj się dzielnie! @asinka89 wysokiej bety do nieba! @marg88 kciuki za ten ważny dzień udanego jajobrania[emoji6]

---23tc---
ja juz po badaniu .. o 13 wyniki ....

reklama
@walczaca o szczęście [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jest tu kilka takich, u mnie to samo. Synus prawie 6 lat a drugie nic ... trzymajmy sie dzielnie babeczki!!! Ja bede podchodzic dopiero do transferu w listopdzie bo teraz wakacje mi sie zblizaja i nie dam rady, poza tym chce bez stresu do tego podejsc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety to wszystko sie tak ciągnie, ja tez najpierw chciałam spróbować IUI i nic to nie dało, decyzja o invitro, długi protokół, pobrali 36 jajeczek (dużo) potem hiperka, zatrzymanie moczu, bol podbrzusza i czekanie 2 cykle na pierwszy transfer. Zapłodnili tylko 6, reszta jajeczek do mrożenia, z 6 dotrwały tylko 3. Niestety pierwszy nieudany. Zostały 2, jeden 3-dniowy, drugi 5 dniowy. Teraz przygotowania do następnego, badania krzepliwości krwi, histeroskopia, dentysta, akupunktura. No i mam nadzieje ze w październiku wreszcie sie uda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki! Zycze Wam dzis wysokiej bety, czystej macicy, pieknych jajec "pod noz" i zeby z dzieciatkiem bylo wsio ok:)
Ktos tez ma transfer... @walczaca o szczescie - nie wiesz kto sie nie wpisal? :) wyluzuj, ladnie nozki rozloz i do dziela:)
Odwołany... zarodek po rozmrozeniu przestal sie rozwijac. Koniec historii

reklama
Do góry