reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Brzmi ciekawie i rewelacyjny przepis na okres zimowy taki aromat swiateczny[emoji4] . A jak dlugo to mozna przechowywac?
No ja mam kilka sloiczkow ktore robilam w grudniu lub styczniu tylko troszke nabraly kwaskowoaci a tak to sa pyszne slodziutkie. A jak to piekniecw słoikach wyglada-super pomysl na prezent tylko przewiazac jakas serwetka nakretke. To pasteryzyjesz wiec i pewno 10 lat stac mize choc uwierz ze to schodzi jak swieze buleczki

reklama
tak, płytka. Czekanie jest bez sensu ale co zrobisz jak nic nie zrobisz :) Musicie podjąc jakąś decyzję i obmyślić plan działania bo czas ucieka i nie może być tak, że ty za miesiąc na wizycie dalej będziesz mieć wątpliwości. Z tego co się orientuję to na termin na zabieg będziesz musiała trochę poczekać więc może warto już się umówić a najwyżej w międzyczasie możesz się rozmyslić - a jak się nie rozmyślisz to przynajmniej czasu kobito nie stracisz :)
Swoją drogą strasznie drogo ta Twoja laparo...mi prywatnie mówił 1800 a 2800 z histeroskopia...

Wiążące decyzje zapadna pewnie na wizycie. Muszę wszystko obgadać z ginem. Jak on to wszystko widzi. Może coś doradzi...
Co do terminu to podobno umawiasz w pierwszy dzień @...i musi być w 1 połowie cyklu więc chyba nie każą za długo czekać?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@M@gda a jak remont?

---23tc---
Powoli. W koncu bankowi udalo sie poprawnie wypisac wszystkie dokumanty bez bledow np w peselach, ja w sadzie musialam popoprawiac to co expert od kredytu chcial zebym wpisala w hipotece, a pozniej kazal mi zmieniac (nic to ze musialam.specjalnie po to 150km w jedna strone sie bujac, bo mon maz ma najgoretszy okres w pracy i prawie nie sypia, wiec jakiekolwiek wizyty w bankach i sadach odpadaja...) no ale dostalismy pierwsza transze kredytu i ruszamy dalej od poniedzialku. Zdejmowanie reszty plytek w domu, demontaz kuchni, hydraulia, elektryka, hydroizolacja tarasu, kladzenie tam desek, potem wchodza do gornej lazienki. Dzisiaj wybralam do niej plytki... remont sie rozkreca :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Swoją drogą strasznie drogo ta Twoja laparo...mi prywatnie mówił 1800 a 2800 z histeroskopia...

Wiążące decyzje zapadna pewnie na wizycie. Muszę wszystko obgadać z ginem. Jak on to wszystko widzi. Może coś doradzi...
Co do terminu to podobno umawiasz w pierwszy dzień @...i musi być w 1 połowie cyklu więc chyba nie każą za długo czekać?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
bo u mnie w sumie powodem laparo był drilling jajników, histero diagnostyczna i gratisowo powtórzyli mi drożność

Do góry