gosia321
Fanka BB :)
Dokladnie zapitalaja z tymi stronami jak perszingiJa tylko jeden dzien nie czytalam a tu prawdziwe kilometry naprodukowalyscie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie zapitalaja z tymi stronami jak perszingiJa tylko jeden dzien nie czytalam a tu prawdziwe kilometry naprodukowalyscie
Laparoskopia obniza amhJak ja nie lubię stać w miejscu...nic nie robić...
Motam się jak g....w przeręblu.
Już się niby nastawiam na in vitro,już z M obgadane skąd kasa i inne kwestie a ja znów zaczynam rozkminiać...może zrobię tą laparoskopię. Sprawdzę czy drugi jajowód jest sprawny (a może jakimś cudem oba są sprawne...albo oba złe...)
Jak się okaże że są s...to już wyjścia nie będzie. A jak działają to może warto jeszcze dac sobie pół roku i spróbować iui?
Skołowana jestem.
A do wizyty jeszcze miesiąc...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
tez tak nie mozna myslec,setki kobiet sa w ciazy po crio i bez heparyny.Przewaznie laczy sie to z problemami immunologicznymi i wiekszym ryzykiem poronienia .A ja po crio mam brac tylko crinone i dalej estradiol, to dupa z tego bedzie? Jak krew jest gesta to nie dotrze do maluszka jak crio sie uda. No teraz to na serio zaczynam byc przerazona tym wszystkim. Ach..
Ale laparo na jajnikach. To ma być diagnostyczna na jajowodach.Laparoskopia obniza amh
Przeciez jezeli ciaza przebiega prawidlowo i lozysko jest dobrze umieszczone to mozna naturalnie rodzic a sposob zaplodnienia nie ma przeciez znaczenia, wiec ivf nie jest wskazaniem do ccDziewczyny, czy ivf jest wskazaniem do cesarki? Macie wiedzę na ten temat?
[emoji127] 28.10.2017
Ja te przyprawy za pierwszyn razem kupowalam na allehro ale bylo nas dużo do tego bo chyba na 20 porcji kupowalam wiec sie oplacalo a teraz kupuje w sklepach co maja takie przyprawy na wage czyli jakies sklepy z herbatami i kawami na wage i wychodzi taniej jak ns allegro ake to w Polsce. Najwyzej jak bedziesz w Polsce to sobie kupisz przyprawy i w donu zrobisz.naprawde jest to rewelacyjneA to fajnie [emoji4] Ja w uk mieszkam i zawsze wanilie kupowalam w lidlu bardzej boje sie o ten anyz. Pomaranczy mam w domu nadmiar a ze słodkie sa a twarda blonke maja to wkroje wiecej[emoji4]
Tak to fakt latwiej byloby go znalesc w razie jak sie nie spisalo albo sie zapomniNienawidze anyżu... ale fajnie jakby pojawil sie jakis przepis na watku kulinarnym ktory zalozylam na wasza.prosbe
Tez kiedyś zrobilam ale nie mieszalam i mi sie bryla zrobiła ale mialam.chyba zla wanilie bo jak robilam adwokat to dalam ten cukier i pierwszy raz mi wyszedl do d..y a uwielbiam lody waniliowe z bananem, rodzynkami i swojskim.adwokatem-takim bardziej sosem bo malo daje alkoholuJa z lasek wanilii robie cukier waniliowy swietny do kawy i ciast. Na pare tyg wklada sie 2 laski wanilii rozciete do sloiczka z cukrem mialkim (tym do pieczenia, jest drobniejszy) i codziennie miesza sie bo cukier wilgoci nabiera.
Evulek my zbieramy tutaj wiec u Was na pewno tez rosna. Ja juz mam i ususzone na swieta i pomrozone a jeszcze pojedziemy na pewnoUwielbiam kanie, dawo nie jadlam. Brakuje mi tych wypraw na grzyby w Polsce.
Tak moze byc wskazaniem wedlug PTG a tym bardziej przy blizniakach to juz jest wskazanie na cesarke bo w trakcie porodu moze zdarzyc sie tak ze mimo wszystko jedno dziecko urodzisz normalnie a drugie sie obroci i i tak skonczy sie cc.Dziewczyny, czy ivf jest wskazaniem do cesarki? Macie wiedzę na ten temat?
[emoji127] 28.10.2017