reklama
kredka82
Fanka BB :)
Nie czekaj! [emoji16]Powiem Ci że boję się jak nie wiem... Nie wiem czy jutro dojdę do labo tak się stresuje![]()
dżoasia
A wiecie juz jaki u Was problem czy to bedzie Wasza pierwsza wizyta w ogole z tym zwiazana?Tak tak to łzy szczescia jakbym obejrzala najpiekniejszy film :-)
My z mezem staramy sie o dziecko od ponad 2 lat :-( w srode mamy pierwsza wizyte w invicta mega sie boje ze dowiem sie jakis strasznych rzeczy...
walczaca o szczescie
Witaj. Ja też nigdy na żadnym innym forum nie udzielałam się tak jak tu. To jest super miejsce, jak zostaniesz z nami na dłużej to sama się przekonasz ;-)Hej dziewczyny jestem tu nowa dopiero co was znalazlam raczej sie nie udzielam na forach ale jak otworzylam wasze i przeczytalam przed chwila wasz kalendarza to sie poplakalam i do tej pory nie moge dojsc do siebie po tym jak zobaczylam "termin porodu" ktory powtarzal sie i powtarzal.... juz dawno nic mnie tak nie poruszylo i nie dalo mi takiej nadzieji.... tak bardzo sie ciesze waszym szczesciem!!!
walczaca o szczescie
Będzie dobrze, zobaczysz :-) Betoo rośnij cały czas,aby jutro nie było wątpliwościPowiem Ci że boję się jak nie wiem... Nie wiem czy jutro dojdę do labo tak się stresuje![]()

Nie dziwie sie za pierwszym razem nie moglam sie doczekac a teraz nie chce myslec o tym co bedzie.Znajdz odwage dasz rade.Trzymam kciukiPowiem Ci że boję się jak nie wiem... Nie wiem czy jutro dojdę do labo tak się stresuje![]()
dżoasia
Pewnie zleca Wam jakies szczegolowe badania i ustalicie plan dzialaniaNiby wyniki meza sa dobre, moje jajowody drozne bo mialam badane, @ jak w zegarku a dzidzi brak :-(
reklama
dżoasia
A mialas monitorowane cykle i spr czy owulacja normalnie wystepuje?AMH 4,86
LH 2.21
FSH 5.29
Martwia mnie te wyniki bo przeczytalam w internecie ze lh/fsh powinno byc 1:1
Podziel się: