dżoasia
Fanka BB :)
Och, och, jakzebym smiala mojego biednego mezusia butami traktowacJak dla zdrowia ciebie i maluchow to kopniesz mu z buta miedzy oczy i sie uciszy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Och, och, jakzebym smiala mojego biednego mezusia butami traktowacJak dla zdrowia ciebie i maluchow to kopniesz mu z buta miedzy oczy i sie uciszy![]()
Mysle ze do tego raczej nie powinni sie posunac... w koncu moherow ubywa a nie przybywa wiec mam nadzieje ze sie od tego odpierdola...Dziś guglując o ivf trafiłam na wywiad z lekarzem nt.zakończonego programu rządowego.
I mówi że chcą zmienić zapisy że tylko 1 komórkę będzie można zaplodnić...[emoji33]
Chyba nie ma co zwlekać bo niedługo całkiem zakażą[emoji20]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
U Baczkowskiego.U kogo się leczysz?
Pare nieprzychylnych opinii słyszałam, byłam tam na wizycie jednej i zrezygnowałam.A czemu nie zdecydowalas sie na klinike ktora masz pod nosem? Cos zlego o niej slyszalas bo moja kolezanka miala tam in vitro ale sie nie udalo :-(
To juz chyba dosc stary artykul jakies 8 miesiecy temu juz byla o tym mowaDziś guglując o ivf trafiłam na wywiad z lekarzem nt.zakończonego programu rządowego.
I mówi że chcą zmienić zapisy że tylko 1 komórkę będzie można zaplodnić...[emoji33]
Chyba nie ma co zwlekać bo niedługo całkiem zakażą[emoji20]
Hehe to tak jak u nas jedno drugiego sarkazmem traktuje jak trzebaOch, och, jakzebym smiala mojego biednego mezusia butami traktowacnic sie nie martwcie, ja sie z niego napitalam z e on zaby powinien jest bo ma noc jak bocian dziob wiec jestesmy kwita
takie debile z nas
![]()
Tak,stary. Tylko niestety znając piśdzielców wkrótce wprowadzą to w życie...To juz chyba dosc stary artykul jakies 8 miesiecy temu juz byla o tym mowa
Ubywa?Mysle ze do tego raczej nie powinni sie posunac... w koncu moherow ubywa a nie przybywa wiec mam nadzieje ze sie od tego odpierdola...
Miejmy nadzieje ze nieTak,stary. Tylko niestety znając piśdzielców wkrótce wprowadzą to w życie...