walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Tak wiem,że tak późno ;-)dzięki Kochana powoli się szykuję ale dopiero na 20 pisałam Ci chyba na priv![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wiem,że tak późno ;-)dzięki Kochana powoli się szykuję ale dopiero na 20 pisałam Ci chyba na priv![]()
Bete najszybciej 9-10 dpt bo to był 3dniowy zarodek?Tak crinone. Dzięki bo się już zaczęłam stresować. Ehhhh... Tak się zastanawiam że jak we wtorek miałam transfer to kiedy pierwszą betę mogę zrobić lub sikańca. Chciałabym wiedzieć jak najszybciej się da
ProFertil 2x1 Ceviforte C 100 zwykła Wit C 1x1 i fertilMate plastry chłodzące na moszne.Teraz nie bierze, właśnie się zastanawiam jak wyjdą te badania, ale ostatnio jak brał suplementy to było jeszcze gorzej niż przed, także na niego niestety to nie działało ostatnio... zobaczymy tym razem.
A Wy co bierzecie??
Tak crinone. Dzięki bo się już zaczęłam stresować. Ehhhh... Tak się zastanawiam że jak we wtorek miałam transfer to kiedy pierwszą betę mogę zrobić lub sikańca. Chciałabym wiedzieć jak najszybciej się da
ProFertil 2x1 Ceviforte C 100 zwykła Wit C 1x1 i fertilMate plastry chłodzące na moszne.
Do tego zdrowiej się odzywiamy... Efekty poznamy za tydzień
Ok to w takim razie to dobra opcja, trzymam kciuki!!!!Miało być NIC BY SIĘ NIE ZAPŁODNIŁO przepraszam że wprowadziłam Cię w błąd.
Niewykonalne... Nie z moim MJeśli macie problemy z ilością również to proponuje sprobowac sposób od koleżanki z forum [emoji6] 2 tyg sex ( bądź rąsia)codziennie i przerwa 3 dni przed badaniem. Wydawało mi sie yo niewykonalne i wątpiłam, ale daliśmy radę a ilosc( bo niestety nie morfologia) wzrosła z 4 mln/ml na 15 mln (w ejakulacie z 14 na 43)
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Niewykonalne... Nie z moim M![]()
Super No to szykuje sie ciekawy październik [emoji3] ile nasz już jest? Napewno my dwie - kto jeszcze?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom