reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny a dlaczego Bocian w Białymstoku nie?? Slyszalam juz sporo negatywnych opini na ich temat,ale znam tez przypadki ciąż właśnie od dr Mrugacza

Jeśli jestes prostym przypadkiem to ok najlepiej zdiagnozowanym. Mnie prowadził M i tłumaczenia po stracie czterech zarodków ze przykro mu ale w sumie to invitro daje tylko 30 % było słabe . Nie robią połowy badań które miałam w następnej klinice robione a jak immunolog i endokrynolog zobaczyli historie ich leczenia u mnie to byli w szoku ze ktoś się podjął u mnie invitro bez tak ważnych badań . Jęczą ze spada im skuteczność ale nie drążą przypadków . Pamiętam słowa embriolog No oby się przyjęła bo zaniży nam Pani średnia [emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli jestes prostym przypadkiem to ok najlepiej zdiagnozowanym. Mnie prowadził M i tłumaczenia po stracie czterech zarodków ze przykro mu ale w sumie to invitro daje tylko 30 % było słabe . Nie robią połowy badań które miałam w następnej klinice robione a jak immunolog i endokrynolog zobaczyli historie ich leczenia u mnie to byli w szoku ze ktoś się podjął u mnie invitro bez tak ważnych badań . Jęczą ze spada im skuteczność ale nie drążą przypadków . Pamiętam słowa embriolog No oby się przyjęła bo zaniży nam Pani średnia [emoji35]

Yhy... no to chyba slabo sie tam porobilo. Dzieki za info :-) ja jestem po dwoch transferach nieudanych ale 3dniowych mrozakow,takze poki co daje sobie jeszcze szanse bez ruszania immunologii.

Dziewczyny a dlaczego Bocian w Białymstoku nie?? Slyszalam juz sporo negatywnych opini na ich temat,ale znam tez przypadki ciąż właśnie od dr Mrugacza
Mi nie zrobił czystość ani posiewu i żadnych badań i tak zrobił mi laparoskopie wdalo się zakażenie i ponad 10 dni lezalam leżała w USK jelita mi nie pracowały brzuch jak bym byla w 9 miesiącu ciąży życie mi uratowali w USK a on zadzwonił do mojego M i powiedzial ze albo uszkodził pęcherz albo jelito ale żeby sie nie martwił ze że w USK zonie pomogą nie wspominam tego dobrze wzięłam dokumentację to w dokumentacji były wyniki jakieś wpisane których nikt mi nie robił

Szkoda nerwów na nich ja po tym jak przez nich mam pęcherz uszkodzony to w nocy musze z 3 razy chodzić do łazienki bo nie dam rady przetrzymać do rana bo sie zablokuje i dupa tak mnie załatwili a z jelitami to muszę uważać co jem bo potem bardzo bolą więc lipa tyle nerwów mi zjedli a na koniec stwierdził że za laparoskopie nie chce kasy bo ani mi nie pomógł ani nie zaszkodził tekst roku

Dwie moje koleżanki dały mi Info ze tez już wpłaciły. I wiele osób pyta czy to na serio bo Facebook czasami oszukuje.

Także widzisz kochana nie należy sie poddawać nigdy i trzeba walczyć do końca! Wszystko jest w Twoich rękach.

@anett96 Ciebie tez to dotyczy - walcz o swoje a zobaczysz ze sie kiedyś uda. Zmień lekarza, klinikę, zrób dodatkowe badania - kiedyś sie uda!
Kochana ja zmieniłam właśnie - zaczynam walkę u Lewego wNovum :)

reklama
Dziewczyny dziś 4 doba
Dzwonili z labo..
Jeden 10 drugi 8 a trzeci ma 6 blastomerów... Fragmentacja do 10 % klasa b
To dobrze?
Wczoraj było 8, 6 i 4!
Czy nie powinny się te liczby podwajać?

Do góry