dżoasia
Fanka BB :)
Jedna tylko? Kurde to ja przychodze z wlasnym kieliszkiemA każdy wie, że do szczerej rozmowy lampka wina najlepszaTakże grupa wsparcia jak najbardziej
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedna tylko? Kurde to ja przychodze z wlasnym kieliszkiemA każdy wie, że do szczerej rozmowy lampka wina najlepszaTakże grupa wsparcia jak najbardziej
![]()
aspirtyna i herbata z dziurawca oraz przytulankiNo dobra dziewczyny jak poza gorącą kąpielą zmobilizować @ co by się wylała w końcu w całej swej okazałości i się macica oczyściła bo ja już głupia jestem czy ona była taka mega krótka i już się wyczyściło wszystko czy ona dopiero "zbiera siły".
ja wplace jak mnie maz konto zalozy, najpozniej jutronie masz za co przepraszac ... jestesmy wdzieczni za wasza pomoc... no tez mamy nadzieje ze wyzdrowieje moj kochany.. ale czas pokaze
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dziewczyny napisaly co mysla i cos polecily, zgadzam sie z nimiŻadnych wspomagaczy nie miałam,klinika już raz zmieniona...jestem bez sil
[emoji6]ja wplace jak mnie maz konto zalozy, najpozniej jutro![]()
To ty na specjalne zamówienie zrob sobie kieliczek wielkości wiadra na nóżce.Jedna tylko? Kurde to ja przychodze z wlasnym kieliszkiem![]()
Ja gdzies wyczytalam,ze sperma ma dzialanie relaksujace szyjkeHahaha, pozycja na lisa jest mega
My dopiero w 2 trymestrze sobie pozwolilismy. Ale teraz przez krotkawa szyjke tez raczej rzadko. To zależy od sytuacji i waszego psychicznego komfortu![]()
mozesz skronie nim posmarowac...Dziewczyny macie jakieś sprawdzone, domowe sposoby na ból głowy? Nie chce faszerować się lekami, żeby mojemu kropkowi nie zaszkodzić a od wczoraj non stop boli mnie głowa. Najbardziej jak się schylam. Czy amol można w razie czego używać? Czytałam już różne opinie i sama nie wiem.
Mam męża, z ktorym grałam w grę, tam sobie gadalismy przez komunikator i tak jakoś wyszło, że już 5 lat po ślubie jesteśmyz World of Tanksjest w jakims klanie i tam tez ciagle pytaja co z nim.Jak to z gry? Takiego wirtualnego meza masz?
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mnie relaksuje dobry sex z rana [emoji6] ...moj maz twierdzi ze pozniej caly dzien jestem spokojna..Ja gdzies wyczytalam,ze sperma ma dzialanie relaksujace na szyjkea progesteron dowcipny jakisz bierzesz jeszcze? Tez ponoc uspokaja szyjke i pomaga sie jej wydluzyc. Annemarie pisala o tym progesteronie w slowniku in vitro.