reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Mam męża, z ktorym grałam w grę, tam sobie gadalismy przez komunikator i tak jakoś wyszło, że już 5 lat po ślubie jesteśmy :D:D
Ja WoTa nie bardzo, mąż jeszcze w CSa pocinał, ale ja wole MMO w stylu fantazy. Poznaliśmy się w L2.
Ja jestem maniak jeśli chodzi o takie rzeczy... Nałogowiec na odwyku - zamieniliśmy gry na życie w realu, ale z trudem. Teraz sobie na forum "pykam" i posty nabijam jak expa :D:D

reklama
Nawet nie mów. Ja dostałam dwie nowe książki i nie wiem kiedy to wszystko przeczytam. Mam nadzieję że w ciąży przez 9 miesięcy ;)
No nie wiem czy dasz radę. Ja przez te miesiące na razie przeczytałam może ze dwie książki bo tak ciężko mi się skupić

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ja gdzies wyczytalam,ze sperma ma dzialanie relaksujace szyjke:) a progesteron dowcipny jakisz bierzesz jeszcze? Tez ponoc uspokaja szyjke i pomaga sie jej wydluzyc. Annemarie pisala o tym progesteronie w slowniku in vitro.
sperma raczej skraca szyjkę i zalecają igraszki jak dlugo urodzic nie mozna. jak sa problemy wczesniej z szyjka to jest zakaz wspolzycia

Za trudne pytania zadajecie:p jesli chodzi o zdrowotne dzialanie to slyszalam ze jedna lampka czerwonego na jakies cudowne dzialanie na uklad krwionosny. A czy biale na cos pomaga to oprocz relaksacyjnego dzialania to nie wiem:confused:
Wino jest wspaniałe, wystarczy popatrzeć na południowców, szczęśliwi i wyluzowani. A ludzie z północy wieczna depresja :nerd:. No chyba, że to dlatego, że nie ma słońca. ;)

reklama
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone, domowe sposoby na ból głowy? Nie chce faszerować się lekami, żeby mojemu kropkowi nie zaszkodzić a od wczoraj non stop boli mnie głowa. Najbardziej jak się schylam. Czy amol można w razie czego używać? Czytałam już różne opinie i sama nie wiem.

Mi pomaga mała kawa na bol głowy [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Do góry