reklama
hope322
Fanka BB :)
Dupa, test negatywny..Mój drugi transfer 2 blastki
Juz ostatnio miałam dość niski, ale dla mojego lekarza jest wystarczający, ostatnio tez tak sie zaczęło i nic mi nie dodał. Myślicie,ze mogę sama sobie zwiększyć progesteron? Teraz biorę 3x1 luteinę i duphaston
Niby mogę ale ostatni tez sie tak zaczęło i NIC mi nie zrobili...., a Ty musisz koniecznie iść na usg, ja tego totalnie nie kumam tyle czekać a jeśli nic tam nie ma to jaki jest sens faszerowania sie lekami przez 2 miesiące, to wszystko jest jakieś popier.....
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
jaki masz poziom progesteronu? Dzwonilas do lekarza?
Kuzwa co za zycie, juz mam wszystkiego dosyc. Nadziei juz nie mam zadnej, bo to niemozliwe, zeby bylo dobrze przy negatywnym tescie. Nie wiem co mnie podkusilo go zrobic
Pixie_Dixie
Dupa, test negatywny..
Kuzwa co za zycie, juz mam wszystkiego dosyc. Nadziei juz nie mam zadnej, bo to niemozliwe, zeby bylo dobrze przy negatywnym tescie. Nie wiem co mnie podkusilo go zrobic![]()
Ja prdle [emoji31][emoji29] to sie nie dzieje....
Mój progesteron dość niski w dniu transferu bo 13, zwiększę dawki luteiny i zobaczę...
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
meg86
Przykro mi ale mimo to Szukałambym możliwości Robienia z krwiDupa, test negatywny..
Kuzwa co za zycie, juz mam wszystkiego dosyc. Nadziei juz nie mam zadnej, bo to niemozliwe, zeby bylo dobrze przy negatywnym tescie. Nie wiem co mnie podkusilo go zrobic![]()
Strasznie mi przykro.Dupa, test negatywny..
dżoasia
W zadnym wypadku mbie nie urazilasRozumiem, dziekuje za odpowiedz,mam nadzieje ze Cie nie urazilam.
jasani
Dzwoń do tej piguły w klinice. Kurde.... aż mi się chce płakać... walcz o to badanie. Albo do szpitala.Dupa, test negatywny..
gooossia17
Bardzo mi przykroWiem ze sa tu gorsze problemy ale musze sie wygadac
Zawsze w Polsce w rodzinnym domu rodzice mieli problem z sasiadem zza płotu truł koty i robil na zlosc.Jakis czas temu zdechł mu pies mial jakoegos guza czy cos
Dzisiaj sie dowiedzialam ze moj kochany husky ktory byl z nami 9lat prawdopodobnie zostal otruty i pani doktor mowi ze raczej z tego nie wyjdzie proponuje eutanazje
Tata jest 90%pewien ze to sasiad ale nic mu nie mozna udowodnic.
Jestem zrozpaczona ten pies wywrocil w naszej rodzinie wszystko do gory nogami Moj Pies.Byl czlonkiem naszej rodziny
A tata dobrze mowil ze tylko czekac az naszemu psu sie cos stanie..dlugo nie trzeba bylo.
Nie moge przestac płakać
dżoasia
Moze to intuicja - podswiadomie kobieta czuje takie rzeczy. Mi po pozytywnej becie cos nie dawalo spokoju i tez czesto chodzilam zbadac poziom. A najgorsze sie stalo jak juz zaczynalam wierzyc ze jednak bedzie dobrzeDupa, test negatywny..
reklama
misis188
Kochana przypomnij mi co to miałaś za wlewy?? W poniedziałek jade do Pasnika i mam nadzieje ze nie zapomne go spytac. I ten wlew miałaś gdzieś dwa tygodnie po transferze??W zadnym wypadku mbie nie urazilaszapytalas a ja odpowiedzialam. Tak czulam wiec tak zrobilam
![]()
Podziel się: