gooossia17
Fanka BB :)
Surowe ryby tez odpadają.Dziewczyny, czy w ciazy mozna jesc sushi? Nie to na cieplo a to zwyczajne wedzone lub surowe.
Bo tatar z miesa chyba nie powinno sie jesc, wiec zastanawiam sie jak to z ryba.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Surowe ryby tez odpadają.Dziewczyny, czy w ciazy mozna jesc sushi? Nie to na cieplo a to zwyczajne wedzone lub surowe.
Bo tatar z miesa chyba nie powinno sie jesc, wiec zastanawiam sie jak to z ryba.
tak, ja zażywałam i szczerze mówiąc nie czułam się w ogóle jakoś tym uspokojona, wręcz chciało mi się płakaćKurczę Ale relanium to psyhotrop ty to zazywalas?
Dreams jak tam? Zosia jeszcze śpi? Nie wybiera się jeszcze na drugą strone brzuszka?Relanium nie jest na uspokojenie naszej psychiki. Wg mojej lekarki dziala na procesy wczesnoporonne wyciszajac skurcze macicy. Brałam jak miałam plamienia
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
O, to fajnie! Wiec rzuce sie na wedzone jak lwica, ale taka mam ochote haha. Nie moge juz usiedziec, caly poranek juz ta wizja za mna chodzi a najchetniej jednak, to bym sam imbir zjadala. Tylko ile mozna marynowanego hihi.
O, to fajnie! Wiec rzuce sie na wedzone jak lwica, ale taka mam ochote haha. Nie moge juz usiedziec, caly poranek juz ta wizja za mna chodzi a najchetniej jednak, to bym sam imbir zjadala. Tylko ile mozna marynowanego hihi.