Netiaskitchen
Fanka BB :)
Kochana,tak mi przykro...Już definitywnie bez szans na poprawę wyniku?Nie udało się![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana,tak mi przykro...Już definitywnie bez szans na poprawę wyniku?Nie udało się![]()
Przykro mi... musisz jeszcze powtórzyć bo coś tam drgnęło.u mnie tez lipa ogromnabeta 2.91
i ch.j jeden wielki. Cala nadzieja runela.
Teraz możesz się napić, wykrzyczeć, wypłakać a jak przyjdzie @ zaczniesz walkę od nowa!Dziękuję każdej z osobna za wsparcie :*
Na ta chwilę nie wiem co dalej... na pewno nie będę powtarzać bety bo to nie ma sensu.
u mnie tez lipa ogromnabeta 2.91
Ani zarodka ani serduszkaTrzymam kciuki za podglądnięcie kropka i za pięknie bijące serduszko![]()
Na twoim miejscu (bez większej nadziei [emoji22]) Ale jednak bym sprawdziła za 2 dni...u mnie tez lipa ogromnabeta 2.91
Może późną implantacja a może już spadek...nie dowiesz się póki nie sprawdziszNie mam juz złudzeńtu sa takie normy... Dla nas po transferach to sie nie dotyczy?
O rany! Co za ch*jowy dzień...a pecherzyk był? Kurcze....Pysiu przykro miAni zarodka ani serduszka![]()