Że czas na bete !Dziewczyny, wiem, że powinnam nauczyć się pokory ale to jest tak cholernie trudne. Zrobiłam rano test, 6 dpt blastocysty. Co myślicie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Że czas na bete !Dziewczyny, wiem, że powinnam nauczyć się pokory ale to jest tak cholernie trudne. Zrobiłam rano test, 6 dpt blastocysty. Co myślicie?
Gratulacje!Dziewczyny, wiem, że powinnam nauczyć się pokory ale to jest tak cholernie trudne. Zrobiłam rano test, 6 dpt blastocysty. Co myślicie?
No one chyba nie sa takie najlepsze. Zapytaj dziewczyny na cięzarówkach, tych które maja już maluchy. Za duzo zabawy z tymi napkami i większy stres przy ubieraniu niż przy zwykłych bodziakach zakładanych przez głowę.No właśnie takich szukam i innych nie chce :-) ja bym sobie może i dała radę tego malucha ubierać przez głowę, ale po co męża stresować, jak można sobie ułatwic sprawę![]()
Dziewczyny, wiem, że powinnam nauczyć się pokory ale to jest tak cholernie trudne. Zrobiłam rano test, 6 dpt blastocysty. Co myślicie?
Super [emoji7][emoji7][emoji7] gratuluję[emoji16][emoji16][emoji16]czyli mi też, jeśli się coś dzieje powinna już wyjść chociaż słaba kreseczka...Dziewczyny, wiem, że powinnam nauczyć się pokory ale to jest tak cholernie trudne. Zrobiłam rano test, 6 dpt blastocysty. Co myślicie?
Nic tylko gratulowac ☺
@Justin87. Tobie tez gratulacje
U mnie oba sikacze negatywne
Krew oddana ale nie licze ma cud
Z tymi testami to jest różnie, ja teraz kupiłam bardzo czuły bo przy pierwszym transferze po 10 dniach wtedy wyszedł negatywny. Miałam nie robić, nie wiem co mnie podkusilo. Życzę Ci pięknych dwóch kreseczek, choć naprawdę jest jeszcze bardzo wcześnie i nie ma na co się nastawiac! Powodzenia! :-)Super [emoji7][emoji7][emoji7] gratuluję[emoji16][emoji16][emoji16]czyli mi też, jeśli się coś dzieje powinna już wyjść chociaż słaba kreseczka...
Dziewczyny mam pytanie czy podczas drugiego badania prenatalnego miałyście pobierana krew? Właśnie wczoraj miałam krew pobrana i zastanawiam się co to za badanie?