Justin87
Fanka BB :)
Można próbować ale jest wielka szansa na to, że nie zrozumieją. [emoji14]Zdaje sobie sprawe, ze to velocyraptory... ale czasem tez bym miala ochote werbalnie spoliczkowac takie france![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Można próbować ale jest wielka szansa na to, że nie zrozumieją. [emoji14]Zdaje sobie sprawe, ze to velocyraptory... ale czasem tez bym miala ochote werbalnie spoliczkowac takie france![]()
Mniejsza z tym, poziom frustracji przy takich i tak mam wbity na maksa. Nim emocje opadna i czlowiek zauwazy ze i tak bezsilny jest, przynajmniej przez sekunde odgryzie sieMożna próbować ale jest wielka szansa na to, że nie zrozumieją. [emoji14]
@Murawa - powiedz mu, że zajdziesz i owszem zajdziesz ... do knajpy na grzańc . Chciał chlopina rozładować atmosferę , a że u Ciebie już PSM się zbliża"Silne umysły rozmawiają o pomysłach i ideach, przeciętne o wydarzeniach, a słabe o innych ludziach”
[Sokrates]
PIĘKNE -więc nie mogłam się oprzeć ...bo dzisiaj jakiś nerwowy dzień przed tym wyjazdem a mój Małż przechodzi siebie-ja tak samo-chodzę podminowana a do okresu jeszcze 10 dni...
I jeszcze jak od Niego usłyszałam:"to morze w tych górach zajdziesz" to już w ogóle miałam ochotę Mu w japę strzelić![]()
bedzie dobrze - szerokiej i spokojnej drogiKochana odpisalam Ci ale wyszedl mi taki elaborat ze wrzuce to na priv, ok? [emoji8]Interesujace. Czyli majac mcv ponad norme moge byc pewna, ze moj organizm nie wchlania kwasu foliowego? Nie bardzo rozrozniam metylowane od niemetylowanych, ale np. zazywajac Inofem lub Pregna plus albo zwyczajny kwas foliowy z Rossmana, zazywam go na prozno bo i tak moj organizm go nie przyjmuje? A czy podwyzszone mcv moze swiadczyc o jakis powaznych przeszkodach w organizmie, ktore nie pozwalaja utrzymac/zajsc w ciaze?
Ten Thorne to przy podwyzszonym mcv zazywac?
Głupi pokona Cię doświadczeniem ( nikogo nie chciałam obrazić )Można próbować ale jest wielka szansa na to, że nie zrozumieją. [emoji14]
Dzis 13dc i pecherzyka ktory dwa dni temu mial 18-19mm juz nie ma, a to by sie zgadzalo, bo wczoraj wieczorem bolal mnie dol brzucha, tak mocno owulacyjnie [emoji4]@jasani Kochana nic w nocy się nie wydarzyło ?Niunia dalej w brzuszku?
[emoji173]
@chlopkers Kochana [emoji110][emoji110] zeby na wizycie było wszystko dobrze i żebyś mogła przytulać swoje maluchy :* [emoji173]
@walczaca o szczescie I Ty chyba dziś idziesz na wizytę ? Daj nam znać jak Twoje księżniczki [emoji173][emoji110]
My też właśnie w drodze na wizytę [emoji173]
MIŁEGO DNIA KOCHANE !![]()