sunrisea
Fanka BB :)
Jak u Ciebie?Mocne kciuki za bete [emoji110] [emoji110] ja upuszcze krwi dopiero po poludniu [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak u Ciebie?Mocne kciuki za bete [emoji110] [emoji110] ja upuszcze krwi dopiero po poludniu [emoji4]
@Tosia0509 - dzięki - Wy mądrzejsze jesteście niż ja ,w tych tematachMylisz siępic up jest tylko przy stymulacji, wiec nigdy na cykli sztycznym. W sztucznym nie ma owulacji, wiec zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka jest zbędny

Nie kochana jest nie potrzebny wiec mogę śmiało sprzedać@PaulinkaP - jeśli sie myle to dziewczyny poprawią , ale na sztucznym też potrzebny jest ten zastrzyk przed picup
Nie jest on potrzebny@PaulinkaP - jeśli sie myle to dziewczyny poprawią , ale na sztucznym też potrzebny jest ten zastrzyk przed picup
Pewnie ze tak kiedy kolejny podgladCzyli mam byc dobrej mysli skoro jest narazie 9 pecherzykow?![]()
35dptNo i.co i co???!!! Wszystkie mówiliśmy że będzie ok. Piękny widok. Napisz który to dzień po transferze? Gratuluję piękne zdjęcie
Kochana u mnie przy becie 850 był pęcherzyk a potem przy krwotoku i becie 2200 nie było widać nic a nic. A potem bidoki tak się trzymały, że nawet tabsy poronne ich nie wykurzyły, dopiero miesiąc po krwotoku miałam łyżeczkowanie, ale u mnie długa i dziwna historia.@dżoasia, przy jakiej becie to było mniej więcej?
W sumie to zostało mi leżeć i czekać... nie cierpię takiego stanu.
A dzieki [emoji9] juz pisalam wczoraj ale to pewnie sobie doczytasz [emoji4] beta z wartosci 607 w 12dpt wzrosla do 1446 w 14dpt [emoji4] jeszcze czekam na wczorajszy progesteron, bo to wysylaja do innego lab na oznaczenie. Nie chce zapeszac ale mam wrazenie ze te moje plamienia sie zmniejszyly. I tak pomyslalam ze to moglo byc od mojej nadzerki, ktora wiem ze mam (chyba na szyjce?). Teraz tylko czekam z utesknieniem na usg pecherzykowe i potem serduszkowe [emoji7]Jak u Ciebie?