dżoasia
Fanka BB :)
JasneZakisisz trochę dla mnie? [emoji12] ale jaja sobie z Ciebie robi ten śluz ze ślimaka. :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JasneZakisisz trochę dla mnie? [emoji12] ale jaja sobie z Ciebie robi ten śluz ze ślimaka. :/
Pamiętaj, że my też jesteśmy umówioneZaznasz ciazowego zyganka, zobaczysz [emoji4]
Mnie jutro ciagnie kolezanka na lody, ale sie obawiam, ze nie dosc, ze mnie zemdli to jeszcze bardziej przeczysci. Wiec nie wiem czy nie odpuszcze. Essu nie poznaje siebie... ja odmawiajaca loda [emoji50]
Jak tylko moja biegunka minie, to sie umowimy [emoji6]Pamiętaj, że my też jesteśmy umówione![]()
Asiulka nic w tych mdloscisch nie ma fajnego więź mi... Ja mam najgorzej rano i przed snem obowiązkowe zyganko...Zaznasz ciazowego zyganka, zobaczysz [emoji4]
Mnie jutro ciagnie kolezanka na lody, ale sie obawiam, ze nie dosc, ze mnie zemdli to jeszcze bardziej przeczysci. Wiec nie wiem czy nie odpuszcze. Essu nie poznaje siebie... ja odmawiajaca loda [emoji50]
To mnie tak mocno mdli, dwa razy tylko wisialam nad kibelkiem. Ale nie wymiotuje.. ale u mnie zawsze latwiej szlo dolem niz gora [emoji23]Asiulka nic w tych mdloscisch nie ma fajnego więź mi... Ja mam najgorzej rano i przed snem obowiązkowe zyganko...
Zjadłabym sobie takiego ogóreczka dzisiaj. Ach marzenie. [emoji41]JasnePrzydadzą Ci się zapasy
![]()
Ja dostalam skierowanie od lekarza na nfz. Od tego do ktorego chodze prywatnie nie dostalam
Który Ty masz dpt? Już masz rzyganko. Kuźwa, co ze mną jest nie tak?Asiulka nic w tych mdloscisch nie ma fajnego więź mi... Ja mam najgorzej rano i przed snem obowiązkowe zyganko...
Ja już pierwsze mdłości i wymioty miałam 19dpt. I trwaja do dzis. Właśnie zaraz zwariuje.Który Ty masz dpt? Już masz rzyganko. Kuźwa, co ze mną jest nie tak?