Szczescie1986
Fanka BB :)
No u mnie jednak alkohol odpadłHehe ja dzis wareczke zero chlodze zobaczymy czy wejdzie tak jak mam na nia ochote czy wezme lyka i bedzie stac![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie jednak alkohol odpadłHehe ja dzis wareczke zero chlodze zobaczymy czy wejdzie tak jak mam na nia ochote czy wezme lyka i bedzie stac![]()
Kochana ja ostatnio miałam transfer w grudniu ,a od tygodnia nie biorę sterydów i czekam na @ i wtedy działamJa ostrzegam 3 miesiąc po invitro zasypało mnie białymi plamami co wcześniej się nie działo i dermatolog powiedział, ze na 95 procent to reakcja na hormony mimo ze już jakiś czas minął....
Pewnie i u mnie coś takiegoDziewoje przyklejam się do Waszego sierpniowego duetu - u mnienia wstępnie transfer tak około 20.08.2018
Kochana ja ostatnio miałam transfer w grudniu ,a od tygodnia nie biorę sterydów i czekam na @ i wtedy działam
Tak ale acard to tez ASA. Tylko w dawce 75 a nie 500mg.tak, ale moja znajoma brała aspirynę tam chyba dawka jest większa niż w acardzie
Pewnie sie skurczyly w praniu. Wszy okDziewczynki czy jak bawełniane majtki zaczynają cisnąć to już chyba nie jest dobrze![]()
Jest tez dawka 150. Tez okTak ale acard to tez ASA. Tylko w dawce 75 a nie 500mg.
I nawet mamaginekolog ma artykul o dobrym wpływie ASA w ciazy i ze wlasnie stara szkola mowila ze jest szkodliwy dla płodu.
Oczywiscie mozna tylko dawke 75. Wiekszej nie.
Mam nadzieję że wizyta będzie owocna, trzymam kciuki [emoji110]Na wtorek zaposala mnie do Lewickiej bo ona jest osoba pracujaca w zespole Czarkow. I wszystko razem konsultuja co do swoich pacjentek...
Moze to glupio zabrzmi, ale czy probowalas moze spania bez M? Ja tak juz spie od transferu. Jakos z M mi niewygodnie teraz w lozku, wole spac sama. Komfort zupelnie inny [emoji4] smiejemy sie, ze dawno nie bylo tak dobrze miedzy nami, a jakby popatrzyl ktos z boku, to by pomyslal, ze jakies ciche dni [emoji23]NooJuz w nocy to normalnie stękam
Sama nie wiem, moze to cos nie tak... Zapytam sie w poniedzialek lekarza.
Na zdrowie [emoji6]Ok dziewczyny dzisiaj pije przy tych 30 stopniach