reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny teraz ja mam pytanie. Czy we wczesnej ciąży można używać takich maści jak zowirax, chyba zimno mi wyskoczyło. Będę wdzięczna za odpowiedź
A kto Ci zalecil szczepienia Laurka wujek Jarek?
Nie, mój ginekolog narazie mi zasugerował ten pomysł. We sr wizyta i zbieram informacje, chce pokazać doktorkowi że wiem o co loto żeby nie eksperymenotwal że mną zbytnio, a jak mi nie podpasuje to wtedy myślę o wizycie u immunologa. Ginem jest świetnym, ale nie wiem na ile zna się na immuno. Ty coś miałaś na niskie allo? Mi jeszcze wyszły nieobecne KIRy odpowiadające za implantacje-to moja własna diagnoza, na podstawie Togo co znalazłam na necie, zobaczymy czy doktor to potwierdzi, to by potwierdzalo brak ciąży przez ponad 6lat starań

U mnie przy pierwszej stymulacji zaplodniono 6 komórek i był tylko 1 zarodek. Przy drugiej lekarz stwierdził że przy tak złym wyniku to zapłodni wszystkie czyli 17 komórek, a tu taka niespodzianka zaplodniło się 7 szt. A druga sprawa, że przy drugim podejściu zaszłam w ciążę. Cieszę się, ale myślę o mrozaczkach. Dodam że mam 35 lat.
Niezapominajka w brzuchu mam coreczkę a w novum 4 zarodki. Wiek 39 lat. Planuje pojechać. Ło matko mam nadziejè że zdążę przed emeryturą. No cóż powiedziało się A to trzeba powiedzieć B.

Nie, mój ginekolog narazie mi zasugerował ten pomysł. We sr wizyta i zbieram informacje, chce pokazać doktorkowi że wiem o co loto żeby nie eksperymenotwal że mną zbytnio, a jak mi nie podpasuje to wtedy myślę o wizycie u immunologa. Ginem jest świetnym, ale nie wiem na ile zna się na immuno. Ty coś miałaś na niskie allo? Mi jeszcze wyszły nieobecne KIRy odpowiadające za implantacje-to moja własna diagnoza, na podstawie Togo co znalazłam na necie, zobaczymy czy doktor to potwierdzi, to by potwierdzalo brak ciąży przez ponad 6lat starań
A ktore to sa? :)

U mnie to troche takie zagmaywane bylo bo po 1 niedudanym transferze (cb)moj gin z kliniki kazal zrobic allo mlr 8 tygodni po cb, w miedzyczaise pojechalam do wujka Jarka.Przed wizyta zrobilam wiele badan w tym cytokiny i po wyniku cytokin wujek powiedzial, ze dobrze, ze nie robilam allo mlr bo to bez sensu, po cytokinach, w szczegolnosci interleukinie 10, ktora wskazuje na ochrone zarodka moze powiedziec, ze nie tu tkwi problem. Wiec nigdy sie nie dowiedzialam jakie mam allo. Czyli u Ciebie jesli nie bylas w ciaz allo pewnie bedzie niskie czy zerowe, jakby ci szczepienia sugerowal to przejedz sie do wujka jarka, on cie dobrze pokieruje i na preno bez sensu ci szczepien nie da. Moim zdaniem zalezy ile zarodkow macie, jakbys miala kilka to bym chyba 1 transfer zrobila, a pozniej sie nad dalsza diagnostyka zastanawiala. Moze ci zaradza na te brakujace kiry i okaze sie, ze tu pies pogrzebany.

Niezapominajka w brzuchu mam coreczkę a w novum 4 zarodki. Wiek 39 lat. Planuje pojechać. Ło matko mam nadziejè że zdążę przed emeryturą. No cóż powiedziało się A to trzeba powiedzieć B.
O możemy piątkę sobie przybić, też mam 39 lat. Boję się tego mojego wieku, sama widzę że kondycja już nie taka jak 10 lat temu.

reklama
Do góry