Dobre :-) a ja mój seans przespałamA ja miałam punkcję w znieczuleniu miejscowym, wiec wszystko sobie oglądałam jak w kinie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobre :-) a ja mój seans przespałamA ja miałam punkcję w znieczuleniu miejscowym, wiec wszystko sobie oglądałam jak w kinie.
Kciuki zaciśniete
A w ktorej klinice ?A ja miałam punkcję w znieczuleniu miejscowym, wiec wszystko sobie oglądałam jak w kinie.
Leczę się we Francji, ale tutaj tez nie każdy szpital stosuje znieczulenie miejscowe, akurat gdzie się leczę tak jest. Znieczulenie robią w szyjkę macicy i później oglądałam film akcji na ekranie monitora jak igła wbija się w jajnik i zasysa komórkiA w ktorej klinice ?
Cześć u Nas wszystko w porządku te bóle to na szczęscie nic groźnego z dzidziusiem wszystko w porządku czuć ruch dziecka@Agniecha1508 pisz co u ciebie!
@Dzoannna juz po histeroskopii?
@Czarnula34 co u ciebie? Kontrolowałas te bóle u lekarza?
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Cześć u Nas wszystko w porządku te bóle to na szczęscie nic groźnego z dzidziusiem wszystko w porządku czuć ruch dziecka
Dwa tygodnie przed i cała stymulacje. Jakieś badania mi robił żeby móc mi to przepisać. No i oczywiście garść suplementów do tegoHormon wzrostu ? W formie zastrzyku ? Przyjmowany jednorazowo czy przy codziennej stymulacji ?