reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

A ja trzymam kciuki za Ciebie. Sikacz oszukał niejedną tu osobę i tego Ci życzę bardzo!!! Ty pewnie już nie wierzysz, ale ja dopóki nie ma bety nie uwierzę że się nie udało. Bądź dzielna, dzień bety to chyba najtrudniejszy dzień w całej procedurze... ✊✊✊
Tak, najtrudniejsze jest czekanie. Zycze ci żebys to przeszla spokojnie✌

reklama
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź :) z tą owu to pewnie bywa różnie po stymulacji wiec chyba poczekam do stycznia aż mi wszystko usiądzie na miejscu :) rzeczywiscie nie jest to jakos strasznie skomplikowane 😉

Trzymam kciuki za Ciebie mocno dzisiaj ! Bedziesz miała podawane 2 blasty czy jedną?
Jedną,
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź :) z tą owu to pewnie bywa różnie po stymulacji wiec chyba poczekam do stycznia aż mi wszystko usiądzie na miejscu :) rzeczywiscie nie jest to jakos strasznie skomplikowane 😉

Trzymam kciuki za Ciebie mocno dzisiaj ! Bedziesz miała podawane 2 blasty czy jedną?
Jedną. Przedostatnią. Z 6.doby, oznaczoną numerkami 5.2.1 jeśli komuś coś to mówi 😉no ja mam mieszane uczucia, no ale oprócz niej, została nam już tylko 3.2.2.

U mnie 12dpt 2 2dniowych sikacz negatywny wiec idę dzisiaj na bete tylko to potwierdzić. Mamy za to jedną zamrożoną blastocystę i staram się tego trzymać... Ostatnio nic sie nie udalo zamrozić a teraz jakos bezpiwczniej sie czuję 😉Przeryczalam juz swoje wczoraj bo juz wiedzialam ze dupa z tego bedzie, więc w sumie przyjelam ten test bez emocji ale jak odstawie progesteron to sie pewnie zacznie huśtawka nastrojów.. 😬
Doprowadze się do porządku po tej stymulacji (4kg+) i podejdziemy do krio.

Trzymam kciuki za resztę ❤ Mam nadzieję że będę tu pechowym wyjątkiem w najbliższym czasie ✌ Kto jeszcze dzisiaj bada bete?

Och... :(
Oby jednak beta wyszła pozytywna 🙏

Jedną,
Jedną. Przedostatnią. Z 6.doby, oznaczoną numerkami 5.2.1 jeśli komuś coś to mówi 😉no ja mam mieszane uczucia, no ale oprócz niej, została nam już tylko 3.2.2.
Nic mi to nie mówi 😌 ale blastocysta to juz i tak jest chyba sukces bo wiele zarodkow w ogole do takiego stadium nie jest w stanie dotrwac ... I czasem te najmniej rokujące zaskakują😎

Właśnie coś nie daje znaku nie wiem czytałam że może tak być w 22 tygodniu gdyż mógł się odwrócić przodem a ma jeszcze na tyle miejsca że można nie odczuć jego ruchów

Ja dopiero o 25-26 tyg czułam ruchy codziennie, we wcześniejszych tygodniach to w zależności od tego jak dzidzia była ułożona :)

@Netiaskitchen kciuki zacisniete!!!

reklama
Do góry