bazylia128
Fanka BB :)
DHEA Eliot 25 mg 2 razy dziennie.Chciałbym napisać „OBY
Jakie dhea bierzesz ? Z jakies firmy i jaka dawkę ? Polecone przez lekarza? Tez szukam czegoś na poprawę jakości .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DHEA Eliot 25 mg 2 razy dziennie.Chciałbym napisać „OBY
Jakie dhea bierzesz ? Z jakies firmy i jaka dawkę ? Polecone przez lekarza? Tez szukam czegoś na poprawę jakości .
W lodówce [emoji4]Dziewczyna mam pytanie lek accofil trzymacie w lodówce
PowodzeniaCześć dziewczyny, jestem nowa na forum i nowa w in vitro. Po długim protokole dzisiaj miałam punkcje i pobrano 5 komórek. Czekam na telefon embriologa z informacją ile będzie zarodkow, transfer mam mieć dopiero we wtorek czyli 26.11
Jestem ogromnie zestresowana nie wiem czy dotrzyma do jutra do telefonu
Witamy [emoji4]trzymamy kciuki za Ciebie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji123]Cześć dziewczyny, jestem nowa na forum i nowa w in vitro. Po długim protokole dzisiaj miałam punkcje i pobrano 5 komórek. Czekam na telefon embriologa z informacją ile będzie zarodkow, transfer mam mieć dopiero we wtorek czyli 26.11
Jestem ogromnie zestresowana nie wiem czy dotrzyma do jutra do telefonu
Ubiquinol to aktywna forma q10.B12 biore ale ubi cos to nic mi nie mowi. Juz tyle tych tabletek ze mi sie rz....ć po nich che![]()
Powodzenia daj koniecznie znac. a ty badalas immuno ?
I jak u was z nasieniem ?B12 biore ale ubi cos to nic mi nie mowi. Juz tyle tych tabletek ze mi sie rz....ć po nich che
Powodzenia daj koniecznie znac. a ty badalas immuno ?
Q10 mam w profetrilu wiec juz nie bede kombinowac chociaz zapewne masz racjeUbiquinol to aktywna forma q10.
Immunologie mam kiepską,nasienie tez kiepskie bo morfologia 0%
czekam na wynik kariotypow
No i tyle w tym temacieWłaśnie dlaczego ? Waga genetyczna [emoji23]
CudownieDziewczyny ja po wizycie serduszkowej i mam 1 cm szczęścia ! 7 tydz 1 dzień. Pękam z radości i mam zamiar objeść się ze szczescia czekolada ! ☺
Tu ci nie doradze kochana trzymam kciuki za owocne jajco branie [emoji1639][emoji1639][emoji1639][emoji110]będzie dobrze
[/QUOTE
" Nie dziękuję "![]()