reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka dziewczynki ;)
Jechałam dzisiaj po wynik moim subpopulacji limfocytów i co ? Po raz drugi te gamonie zrobiły morfologię 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Ręce opadają.. poszłam do tego laboratorium z nowym skierowaniem i się pytam czy ona wie co mają mi zrobić, jestem tu 3 raz. A ona - yyyyyyyyyy ?
Oczywiście musiała wykonać szereg telefonów, ale chyba doszłyśmy do porozumienia 😑 tzn jak myśle. No więc taka to opieka zdrowotna na tej Islandii ;)

Wiesz, ja to tak pechowa że jak ktoś ze mną transferował to tylko mi się nie udawało [emoji849].
Teraz weekend, najgorzej, bo wolę do pracy chodzić [emoji12]
Też tak miałam ale przez łzy nawet cieszyłam się że komuś się udało. Co zrobić trzeba wierzyć że w końcu nam też się dostanie ;)).
Właśnie dzwonili z kliniki nasze dwa zarodki się uchowały i dziś je zamrozili są trochę gorsze pani powiedziała że to 3 , to chyba nie są aż takie złe ?? Zna się ktoś?

reklama
Mamy prawie identyczny wynik, ja też 8dpt i beta 77[emoji3]. Trzymam kciuki za dobry wzrost.
Ja czekam jeszcze na wynik progesteronu.
Dziewczyny ja nie wytrzymałam tej niepewności i dzisiaj rano pognalam na morfologie, przy okazji zrobilam progesteron bo wczoraj wieczorem mój lutinus zaczął wyplywac jakis taki w kolorze kawy z mlekiem i przy okazji beta. Więc już jest lepiej bo leukocyty po wczorajszym zastrzyku poszybowaly na 32tys[emoji846] progesteron ponad 60, beta 78.
Oby już teraz było tylko dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry