reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Aaaa i odnośnie kotów. Moje jakoś nie lubią jak im się robi foty, chyba za dużo o rodo słyszały. Oto one[emoji3]

Pepsi i Zeberka[emoji3]
20200129_190542.jpeg
20200129_190601.jpeg

reklama
Kurcze dziewczyny ale mialam wczoraj dzien. Wstalam o 4 rano do toalety i zawołałam szybko meza bo poczulam ze cos ze mna nie tak. Nagle urwal mi sie film. Nie pamietam nic. Jak sie ocknelam zobaczylam twarz mojego meza . Byl przerażony. Położył mnie do łóżka i zadzwonil na pogotowie. Oni powiedzieli ze do 40 min beda. Zaczelam wymiotować. Masakra nawet nie pamiętam co sie ze mna dzialo 😞 przyjechali zrobili ekg serca i tyle. Mialam ciśnienie 158/108 stwierdzili ze jest ok. Powiedzieli ze to jakis wirus. Za dwa dni bedzie ok. Wczoraj caly dzien nic nie zjadlam bo nawet woda wymiotowalam😞 niewiem co to jest ale czujesię jakby pociag po mnie przejechal. Nie mam sily wstac. Dzis zjadlam pol bulki o czekam. Mam nadzieję ze juz dzis zaczne wracac do żywych i bedzie ok
Ojej to niezle Cię rozłożyło. Zdrowiej szybko!

Musisz zjeść coś pożywnego, nawet na siłę. Może jakiś rosół, on na wszystko dobry [emoji12]. Wątpię żeby to była jelitowka, od niej się chyba nie mdleje, co nie? Oby ci przeszło
Taaak rosólek najlpeszy na wszystko. Z pogotowia powinni ci tez zapewnic jakies elektrolity ale u was to wiadomo jak nie wiadomo. Pij elektrolity i nawadniaj sie. I jeszcze siemie lniane to tez pomaga. Albo kazke taka dla dzieci albi ryz a najlepiej rosolek z ryzem :) Jutro pewnie poczujesz sily 💙 💙 💙 💙 na jelitowke tez pomaga cola i banany :-) :) i paluszki. Ale ty pewnie nawet nie mozesz myslec teraz o jedzeniu. Odezwij sie pozniej. Kurcze ja tez sie pozniej odezwe bo musze pozamykac dzien.

Wiecie co mój juz nie chce próbować chce się poddać :( on już tego nie wytrzyma tak mówi i widzę jak to przeżywa. ... ja bym chciała jeszcze próbować bo nie chce się poddawać a on mi tu wyskakuje ze się trzeba pogodzić ze nie będziemy rodzicami ze on już będzie mieć 40 lat i on już nie da rady wychować no i finanse u nas głównym problemem bo nikt nam z rodziny nie pomoże. ...

Taaak rosólek najlpeszy na wszystko. Z pogotowia powinni ci tez zapewnic jakies elektrolity ale u was to wiadomo jak nie wiadomo. Pij elektrolity i nawadniaj sie. I jeszcze siemie lniane to tez pomaga. Albo kazke taka dla dzieci albi ryz a najlepiej rosolek z ryzem :) Jutro pewnie poczujesz sily [emoji170] [emoji170] [emoji170] [emoji170] na jelitowke tez pomaga cola i banany :-) :) i paluszki. Ale ty pewnie nawet nie mozesz myslec teraz o jedzeniu. Odezwij sie pozniej. Kurcze ja tez sie pozniej odezwe bo musze pozamykac dzien.

Rosol jest zbyt ciezkostrawny. Nie jest to dobry pomysl przy rewolucjach zoldkowych.
U nas dzieciom zalecaja gotowany ryz z mrchewka bleeee [emoji16]

reklama
Do góry