reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję, napewno we wtorek będzie wpis więc wyczekuj :)
Mogę zapytać co jest u Was przyczyna że podchodzisz do programu ?
Zaglądam codziennie także będę wypatrywać 😊
Hmmm... 6 lat starań, niepłodnośc idiopatyczna, czyli takiej konkretnej przyczyny nie ma, nasienie jest ok, u mnie jeden jajowod niedrozny, były polipy endometrialne ale usunięte są, teraz dwa tygodnie temu wyszła insulinooporość... Także ciężko pow dlaczego przez tyle lat nie wyszło... A u Was jaka przyczyna?

reklama
Zaglądam codziennie także będę wypatrywać 😊
Hmmm... 6 lat starań, niepłodnośc idiopatyczna, czyli takiej konkretnej przyczyny nie ma, nasienie jest ok, u mnie jeden jajowod niedrozny, były polipy endometrialne ale usunięte są, teraz dwa tygodnie temu wyszła insulinooporość... Także ciężko pow dlaczego przez tyle lat nie wyszło... A u Was jaka przyczyna?
Ogólnie walka o dziecko u mnie trwa łącznie ok 11 lat ...
Na początku jajowody były drożne i nic nie wychodziło, po latach zrobimy się całkowicie nie drożne. Miałam operację na prawy jajnik bo pękła mi torbiel. I od tamtego czasu robimy mi się torbiel i ciąży brak. Teraz torbieli nie mam ale niedrozne dwa jajowody :(

@fredka84 ty masz tak piekne i geste wloski ze ja przy tobie to chyba polowy nie mam 🙄 😂 Masz ich tyle ze mozesz co chwile sobie farbowac wiec niczym sie nie stresuj. A teraz ciesz sie z nowej fryzurki :-) :)

@Liliana87 a ty jak sie czujesz przed jutrzejsza wizytaa? Masz wolne w pracy? O kotrej godzinie masz wizyte?
Ja tez uwazam ze Gameta jest genialna. Jak czytam tu dziewczynki i to co sie dzieje w innych klinikach to ciezko mi sobie wyobrazic zeby takie rzeczy mialy miejsce w Gamecie. Denerwuje mnie to bo nie dosc ze sie placi tyle kasy to przedew szystkim kobieta w takiej sytuacji potrzebuje wsparcia i empatii a jak widac potrafia jeszcze dołożyc do pieca...

To mój 4 transfer i ostatni mrozaczek 😥 teraz byłam na cyklu naturalnym...obecnie lutinus 3x1, Encorton - 1 tab rano oraz na wieczór Acard. A to który Twój transfer i jaka jest u Was przyczyna do in vitro?
Mój drugi transfer, jeszcze mam 2 mrozaki. Już lekarz powiedział że 3 transfer zrobi z dwóch mrozakow bo są słabsze.
Niedrozne jajowody ... :(

Moje kochane jutro moj wielki dzien. Telefoniczna rozmowa z doc.Pasnikiem i strasznie sie stresuje co mi powie🙄
U mnie w pracy w miare ok moja psedo przyjaciółka zaczęła sie do mnie podlizywac. Ale wiecie co ja nie umiem z nia rozmawiac. Nie umiem jej wybaczyc tych slow. Moze kiedyś ....
Szef sie dowiedzial o calej sytuacji i powiedział ze tylko jedno moje słowo a on zrobi z nia porządek. Ja powiedziałam ze narazie jest ok ale jak cos się zmieni to dam mu o tym znac. Ja nie umiem tak 😔wole byc cicho. Nie lubie krzywdzic innych. Nie umiem.

Laski. Przejrzałam dokładnie te wyniki i wychodzi, że mam kir aa. Pawła hlac takie. Coś m dobadać? Swoje hlac bo nie kumam tego. Paweł ma wobec tego c1?
20200206_104938.jpeg

reklama
Co za pięknotek ❤️ Mój mąż by powiedział - gdzie jest ta armata ? 😂
Najważniejsze, żeby dzieciątko było zdrowe:)
My jutro będziemy oglądać naszego robaczka 😍

@Breath_less kiedy u Ciebie „sesja zdjęciowa” ?
Tak pamiętam i mocno trzymam kciuki ✊ za piękne widoki jutro 🙃 będę wypatrywać wiadomości o Waszym Maleństwie, to może jutro Twój mąż zobaczy ta armatę 😅 🥰

Do góry