Oby te 6 się zaplodnilyDziewczynki załamkadzwoniłam do kliniki z 21 pobranych nic do zamrożenia
nie powiedziała mi nawet ile poszło do zapłodnienia dopiero na 5 dóbr będzie wszystko wiadomo. Nic nie rozumiem jak to się stało ze 21 komórek nie było więcej niż 6 dojrzałych
umrę do czwartku
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Ja na jego miejscu wkurzylabym sie nie zs wyrzucenie kluczy tylko zs to, ze nie poszlas z nim. Dalas ciala to trzeba wziac na klate.Przyszedl nasz kolega to chyba on mu pomogl. Siedza w pokoju i mnie nie zaprosili [emoji22] Łukasz sie dalej nie odzywa ale wyszedl na chwile to mrugnal do mnie okiemWyczulam alkohol. Rzadko pije beze mnie ale widocznie tego potrzebuje
Trudno na wszelki wypadek posciele sobie w salonie niech sobie troche odpocznie ode mnie a poza tym nie chce zeby mi w nocy chuchal alkoholem
Chyba sie podlize i podami im jakies ogorki i kanpaki. Moze jutro bedzie lepiej
![]()
nieagatka
Ciaza [emoji16][emoji16][emoji16]Jezu. Czy to normalne, że po transferze ma się wilczy apetyt??? No co zobaczę to zjem... dosłownie i to nie do końca to co powinnam ale nie mogę się opanować[emoji26]
Ananasowa93
Dziewczynki co mogło pójść nie tak? No nie daje mi to spokoju. AMH 4,1 fsh i Lh niskie coś około 5,6. Lat 26. Pani doktor mówiła ze będą super komórki i dużo dlatego odrazu mi wspomniała o mrożeniu pozostałych a tu jedna wielka duuuupa 
nie wiem co zrobiłam źle. Stymulacja trwała 10 dni. 8 dni menopur 150 i dwa dni menopur 225. Mogłam nie dzwonić wcale miałabym przynajmniej spokojny weekend a tak do poniedziałku będę się zamartwiać a i tak nie wiadomo czy coś mi powiedzą
Netiaskitchen
Na razie jestem spokojnaSuper! Masz jeszcze trochę czasu żeby się przyzwyczaić do swiadomosci, ze za niedługo będziesz miała swojego kropka![]()
Netiaskitchen
Muszą Ci powiedzieć i taki raport powinnaś dostać z podsumowaniem wszystkich zapładnianych komórek (bo jesteś w invicta, tak?). W raporcie widać ile zarodków przetrwało do którego stadium, a które niestety padły i kiedy.Dziewczynki co mogło pójść nie tak? No nie daje mi to spokoju. AMH 4,1 fsh i Lh niskie coś około 5,6. Lat 26. Pani doktor mówiła ze będą super komórki i dużo dlatego odrazu mi wspomniała o mrożeniu pozostałych a tu jedna wielka duuuupanie wiem co zrobiłam źle. Stymulacja trwała 10 dni. 8 dni menopur 150 i dwa dni menopur 225. Mogłam nie dzwonić wcale miałabym przynajmniej spokojny weekend a tak do poniedziałku będę się zamartwiać a i tak nie wiadomo czy coś mi powiedzą
Netiaskitchen
Coś w tym jest. I ja na jego miejscu chciałabym docenienia, podziękowań, jakiejś malutkiej rekompensaty. Mam nadzieję że coś będzieJa na jego miejscu wkurzylabym sie nie zs wyrzucenie kluczy tylko zs to, ze nie poszlas z nim. Dalas ciala to trzeba wziac na klate.
Ale miałaś extra pomysł! Na pewno się ucieszyłA ja właśnie usiadlam na dupce i dzis juz mam zamiar tylko odpoczywać. Zrobilam temu młodemu taki a'la balon co to lata pod niebiemw koszu 18 chupa chupsow i ferrero Rocher. Kupilam tez myszkę komputerową skoro on taki komputerowy. Mam nadzieje,ze sie spodoba. Zamawiająca mowila,ze młody dostaje w prezencie kurs na prawko A to zamiast kwiatów. Zobacz załącznik 1077831Zobacz załącznik 1077833
Ananasowa93
Kochana ile miałaś stymulacji? Czy już przy pierwszej zapłodnili więcej niż 6 komórek ?Muszą Ci powiedzieć i taki raport powinnaś dostać z podsumowaniem wszystkich zapładnianych komórek (bo jesteś w invicta, tak?). W raporcie widać ile zarodków przetrwało do którego stadium, a które niestety padły i kiedy.
reklama
Netiaskitchen
To moja druga stymulacja. Pierwsza była 2 lata temu, też w styczniu. Wtedy miałam 34 lata i brakowało mi 3 miesiecy do magicznych 35 lat. Lekarz że względu na słabe nasienie zaproponował zapłodnienie 10 komórek. Miałam wtedy pobrane 22 pęcherzyki, w tym 13 dojrzałych komórek. 10 poszło do zapłodnienia, 3 zostały zamrożone.Mieliśmy 7 zarodków w stadium blastki, wszystkie zostały zamrożone. Ze względu na ryzyko hiperstymulacji miałam odroczony transfer. Pierwszy criotransfer pod koniec lutego, straciliśmy 2 najlepsze zarodki. Drugi transfer 19.04 to nasz Maksik. Potem od września do grudnia 2019 miałam 4 nieudane transfery i tak oto jesteśmy tu gdzie jesteśmy...Kochana ile miałaś stymulacji? Czy już przy pierwszej zapłodnili więcej niż 6 komórek ?
Podziel się: