bazylia128
Fanka BB :)
No a moglas zjesc tylko ciastoJa ostatni dzień jadłam placka po węgiersku i karpatkę [emoji39]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No a moglas zjesc tylko ciastoJa ostatni dzień jadłam placka po węgiersku i karpatkę [emoji39]
A skład ? Te kawy rozpuszczalne to jest dziewczyny złooooooo .. serio najgorszy sortNie myśl sobie że jakiś luksusTakie cuś by Biedra
A robiłas kiedyś taki pseudo makaron z cukinii? W sensie ze cukinię się robi na takie nitki w stylu spaghetii. Zajebiste to wychodzi z sosem. I nie przeszkadza ze to nie kluchyNo sam sos z miechem i seremDawaj piosenke
Jedna na 3 dni... Czasem na tydzień...A skład ? Te kawy rozpuszczalne to jest dziewczyny złooooooo .. serio najgorszy sortnajlepiej samemu mielić ziarna i w kawiarnie lub ekspresie parzyć . Jedna orzechowa raz na jakiś czas - ok, ale juz kilka dziennie ...
![]()
Nie wiem, mój ojciec sam się rozlicza ale on ma jeszcze działalność i pracuje, może dlatego.No ale emerytow ZUS chyba sam rozlicza
To tak jak piszesz.Ale podobno po podaniu 2 jest większa szansa też na uzyskanie ciąży pojedynczej niż przy podaniu 1.
Jest jeszcze waniliowa i jeszcze jakaś. Zwykle piję raz na tydzień u mamy, a od wielkiego dzwonu w domu. Dziś był ten dzwonOoo, muszę spróbować [emoji8]
Ten fiolet pasuje ci teraz do wlsokowKupiłam takie tańsze bo jeszcze nie jestem zdecydowana do tego biegania. I patrzalam żeby były do biegu w terenie i w miarę ciemne, tylko takie znalazłam
![]()
Reebok RIDGERIDER TRAIL 2.0 - Women’s running shoes | SPORTISIMO.COM
The Reebok RIDGERIDER TRAIL 2.0 shoes are ideal for trail running. The airy mesh provides breathable comfort. The reinforced toe area ensures protection. The padded insole absorbs shock. And the structured rubber sole provides optimal traction.www.sportisimo.pl
Zebysmy czasami my jej nie musialy ogarniacJeszcze Necię trza brać, bo ktoś nas musi ogarnąć [emoji23]
Włosy to już z się sprały, teraz mam całkiem inny kolor, taki jasny.Ten fiolet pasuje ci teraz do wlsokowFajowe
![]()