Netiaskitchen
Fanka BB :)
Taka z lidlaPokażcieeeeee![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taka z lidlaPokażcieeeeee![]()
Niestety na LtdNo cos Ty.... byl na kontrakcie stałym?
Świetny, ale ja tylko myśle ile robotyTeż tak pomyślałam w sumieale ogień co?
Jestem z ciebie taka dumna [emoji23][emoji23][emoji23]A ja uwaga!!! Ide myć włosy [emoji23]żeby kotom oszczędzić roboty[emoji23][emoji23][emoji23]
O matko... Współczuję Wam strasznie...w takim momencie... Oby szybko udalo mu się coś znaleźćKurcze dziewczyny ale mam dołamoj maz został bez pracy
bo jest kryzys w transporcie przez brexit. Masakra .
![]()
Przykro mi ale co tak z dnia na dzień??? Może coś uda się szybko znaleźć. Oby to była zrzadzenie losu i zaraz dorwał coś o wiele lepszego.Kurcze dziewczyny ale mam dołamoj maz został bez pracy
bo jest kryzys w transporcie przez brexit. Masakra .
![]()
Tak z dnia na dzień?!? Jak to? Jaki ma okres wypowiedzenia?Kurcze dziewczyny ale mam doła [emoji24] moj maz został bez pracy[emoji24] bo jest kryzys w transporcie przez brexit. Masakra . [emoji24][emoji24][emoji24]
Tylko sie nie gotujA ja uwaga!!! Ide myć włosyżeby kotom oszczędzić roboty
![]()
Kurcze dziewczyny ale mam doła [emoji24] moj maz został bez pracy[emoji24] bo jest kryzys w transporcie przez brexit. Masakra . [emoji24][emoji24][emoji24]
Przykro mi... ja osobiście uważam że to przejściowe problemy w pewnych branzach. Dziwne żeby nagle tak zwalniali.. Może jego firma kontrakty straciła, wiesz angole nie przestaną nagle importować bo padną z głodu więc może musi szukać dobrze w innych firmach a nawet rejonach UK..Niestety na Ltd![]()