reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@fredka84 co robilas i co robisz? Ja własnie obcinam paznokcie o stop [emoji23] mialam kiedys kolezanke ktora mowila ze je obgryza [emoji7]
Widzę że się ostro szykujesz dla lekarza [emoji12].
Ja dopiero niedawno skończyłam ćwiczyć,kąpać się, myć głowę i doprawilam zupę...Zapierdziel miałam [emoji849]

Właśnie wracam z basenu. Wyszłam.ide na parking a za wycieraczka mam kartkę. Patrzę a tam list do mnie : " Jak parkujesz pedale" no wiec zostalam pedalem ktory nie umie parkować [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A to wielkie wzburzenie wzięło się z tego że stanelam pomiędzy dwoma autami które stały niezgodnie z narysowanymi pasami . Pewnie ktores odjechalo i jaki samozwańczy stróż postanowił zainterweniowac. Boże jacy frustraci i debile
No to się wydało co ci w duszy gra [emoji12]

Aaaaaaa czy to jest Pandora? O takiej marzę i taka chce!!! Jest cudowna [emoji3531]
Zawieszki niektóre tak,ale sama bransoletka kupiona u jubilera , jakaś włoska na wzór Pandory. Maz moj nie wiedzial,ze Pandora to firma [emoji23] poszedl do jubilera i powiedział,ze żonie się podoba Pandora ale zawsze sobie na nią żałuję bo droga.. to Pani mu zaproponowała bransoletkę, zapięcie to te serce i zamiast kolejnych zawieszek ten łańcuszek zabezpieczajacy;) A zawieszki moze dokupowac na inne okazje ;)

reklama
Do góry