3dni to mój cały okres trwa [emoji23]
We Wrocławiu. Krwawienie miałam duże przez 2-3 dni teraz już końcówka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
We Wrocławiu. Krwawienie miałam duże przez 2-3 dni teraz już końcówka.
Tez sie nad tym ostatnio zastanwialam. @Alicja90 miala podane dwie blastocysty a wynik bety raczej wskazuje na jednego kropeczka. I ja w zasadzie jestem przeciwna podawaniu dwoch zarodkow. Ale tak sobie wczoraj pomyslalam czy nie warto byloby zaryzykowac. Skoro to tak zwieksza szanse... Ciezka decyzjaLekarz też nas spytał czy chcemy dwa, ale ja chyba za bardzo się boję stracić dwa i pewnie ciąża bliźniaków to byłby dla mnie wieczny stres ale rozważam to, bo chyba zwiększa szansę
@bazylia128 Ty faktycznie to masz taką pamięć ze szokAle zaszalałaś z tymi pytaniami [emoji12]. Też zauważyłam, że dziewczynki się jakoś wycofały [emoji3525].
Ja jeszcze nic nie mam, wchodziłam na stronę APC i chyba na badanie ASA mają czas od 14-20 dni. 20 dni minie w piątek więc poczekam
Trzeba uważać co się do niej pisze, bo do jeszcze na łożu śmierci nam coś wypomni [emoji23]@bazylia128 Ty faktycznie to masz taką pamięć ze szok[emoji15][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]
A ktory bedziesz miala dzien cyklu ? Czyli jak dobrze pojdzie to zaraz stymulacja? Czy masz jeszcze swoje zarodki ?Tak , na dzień dzisiejszy mam unormowana .Ale cały czas pod kontrola. W poniedziałek mamy wizytę w klinice i dowiemy się jaki jest plan .
No trwa niestety. Pierwsze pobranie na czczo, potem po 1h,a potem po 2h.czyli mniej niż 3h,ale i tak trzezba tam kwitnąć bo nie pozwalają wychodzić. Ja robiłam w sobotę. Jak masz jakąś wolną to może tez Ci się udaOj Bazylko jak ty to wszystko spamietujesz , to pewnie od tabletek na potencję. Wczoraj oddałam krew. Czekam na wyniki. Cześć wyników 2 tygodnie , część aż 30 dni. Dzisiaj będzie wynik subpopulacji limfocytow. Wrzucę poproszę was interpretację wyniku. Wit.B12 wynik 693 ref.197-771. Homocysteina 8.48 ref. <12. Więc narazie. Ok. Już tre pośladkami bo tyle czasu muszę czekać a mam powera do działania . Jeszcze chyba ogarnę badanie ta krzywą cukrową co dziewczyny piszę, to podobno ważne. Ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku zrobię?? I muszę chyba wolne brać co ?? Bo tam 3 h badanie trwa ??
To juz immunologia. Dziewczyny napewno wiecej na ten temat napisza bo sporo ich ostatnio badaly. z tego co wiem to najtrudniejszy jest genotyp typu AA, wtedy docent zleca najczesciej accofil...A co to badanie kir wykazuje ?? Przepraszam że pytam ale ciemna jestem a immunolog mi nie zleciła
To dołujace, że nie masz 100% wsparcia od lekarza [emoji853]. Dobrze, że są tu mądre dziewuszki to pomogąJestem też po wizycie.po nieudanym transferze. Lekarz jak zwykle chce jechać schematem. Nie zaproponował innych leków;(. Na informację że robię badania od immunologa 0 komentarza, nic. Chyba sama muszę się leczyć przy waszym wsparciu![]()
No to dobrze ze juz jestes poWe Wrocławiu. Krwawienie miałam duże przez 2-3 dni teraz już końcówka.