Tasza
Fanka BB :)
Ja też, smaka mi narobiłyście [emoji39]Ja tez![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też, smaka mi narobiłyście [emoji39]Ja tez![]()
Kuźwa, mój też to codziennie ogląda [emoji23][emoji23][emoji23]hheehehehe pamietam jak jeszcze pisalas ze twoj maz pierdzi pod koldra i sie do tego nie przyznaje. Prosze cie wlacz od 3.53 [emoji23] [emoji23] [emoji23] sorki dziewczyny ja tego nie ogladam ale moj Łukasz sie tak z tego dzisiaj smial ze z dolu na gorze bylo go slychac
Przegapiłam ostatnio. Jak nie padnę plackiem to spróbuję obejrzećDziewczyny w poniedziałek o 22h25 na TVN style będzie można obejrzec dokument Małgorzaty Rozenek In Vitro: nauka czy cud? Kto jeszcze nie ogladal, ma okazje [emoji6][emoji846]
Ty ostatnio pisałaś że burza u ciebie była [emoji23][emoji23][emoji23]. I się teraz wydało, Łukasz za szybko pompował [emoji23]hheehehehe pamietam jak jeszcze pisalas ze twoj maz pierdzi pod koldra i sie do tego nie przyznaje. Prosze cie wlacz od 3.53 [emoji23] [emoji23] [emoji23] sorki dziewczyny ja tego nie ogladam ale moj Łukasz sie tak z tego dzisiaj smial ze z dolu na gorze bylo go slychac
Na szkole rodzenia położne opowiadały, że przedarzyła im się dziewczyna raz, młoda bo 22lata, która w ciąży przytyła 45kg!!! Z 50!!! Ostatni miesiąc w szpitalu przed rozwiązaniem. W ciągu 2lat 2 ciąża i dobiła do 125!!! 3miesiące w szpitalu tetaz rzekomo na rencie bo organizm nie wytrzymał takiego obciążeniaEee to nie jest źle [emoji2957]
Właśnie, ty jesz mięso i od razu zaszłaś[emoji848]. To dlatego dziewczyny chcą go unikać [emoji848]Ładne, ale nie dla mnie, jestem prawdziwym krwiożercą[emoji23]
I właśnie mi przypomniałaś że muszę zamówić mięcho[emoji39][emoji39][emoji39][emoji23]
O matko...jakieś kosmiczne te cyfry!!!☺☺☺
Nie za wysokie? Spodziewałam się bety ok 150... Teraz to dopóki nie będzie serduszka to chyba nie odetchnę...
Ja na mięsie bardzo dobrze się czuję. Jak go nie jem to aż mnie nosi. Najlepiej w sumie w kombinacji z owocami nie warzywami o dziwo.Właśnie, ty jesz mięso i od razu zaszłaś[emoji848]. To dlatego dziewczyny chcą go unikać [emoji848]
No to juz sobie zrob pyszna zupke. Szczesliwa mama szczesliwy dzidziusJa też, smaka mi narobiłyście [emoji39]