@bazylia128 Słońce uwierz, że nie dzwonią, bo wszystko jest dobrze! Ja to wiem
Ja miałam w 6 dobie po punkcji dostać telefon ile zarodków zostało zamrożonych. Czyli u Ciebie to dopiero jutro wypada z tego co pamiętam? Ja dostałam telefon wczesniej, bo większość zarodków padła...
reklama
Również uważam , ze w tym przypadku brak wiadomości - to DOBRA wiadomość@bazylia128 Słońce uwierz, że nie dzwonią, bo wszystko jest dobrze! Ja to wiemJa miałam w 6 dobie po punkcji dostać telefon ile zarodków zostało zamrożonych. Czyli u Ciebie to dopiero jutro wypada z tego co pamiętam? Ja dostałam telefon wczesniej, bo większość zarodków padła...
Liliana87
Fanka BB :)
A to gnojek.Ehhhh, chciał mnie chyba zbyć... Powiedział że nie ma sprzętu do takich kątów...
Ta szafa nie jest mi pisana [emoji12]
Liliana87
Nic. Leżeć i pachniećNikt nie odbieraCo ja mam robic ?
Netiaskitchen
Dobrze zrobiłaśAle wywalilam smsa do mojego D !!! nie dodzwaniam sie bo nikogo tam nie ma a ma tel bezposrednio do embriologa... Moje nerwy siegaja zenitu
Tasza
Wczoraj niefart[emoji28] w realizacji szczawiowa, ale miałam jakiś dziwny pomrożony chyba stary szczaw i jak go wrzuciłam do zupy to niby spoko zmiękł, ale jak doszło do jedzenia to miałam wrażenie, że to zupa z chwastem jakimś[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] no ale cóż, zjem i przeboleję[emoji6]Opowiedz co dzisiaj robilas i co jutro bedzeisz robic![]()
A dzisiaj maltretuję makowca. Łącznie z gotowaniem i mieleniem bo te gotowe masy są dla mnie niejadalne. Słodkie w ciul i w zasadzie nie ma co z nimi zrobić przez to(w sensie zmodyfikować).
Na kolację może pieczona świnia jakaś[emoji39]
Tasza
To chyba przez nagłe duże dawki progesteronu. Weź coś naturalnego na udrożnienie.Dziewczyny mam gówniane pytanie... a mianowicie mieliście może problemy z oddawaniem kału po in vitro? Ja jestem 12dpt i praktycznie nie czuje potrzeby oddawania stolca... [emoji848]
reklama
Gdzie tak ślicznie ? Boże jak ja tęsknie za PolskaJest w picze zimno na dworze 8 wieje u mnie piekielnie. Młoda nie chciała chodzić, więc spacer praktycznie cały na rękach. A teraz za to wygrzewam się na parapecie z takim widokiem[emoji4]Zobacz załącznik 1095110
Podziel się: