Wziełam nie mam wyjścia. Telefon a kasują jak za normalną konsultację. No co zrobisz. Sama się nie będę leczyć. Ewentualnie mogę poszukać tego ,którego ręcę lecząSpora kwota za telefondaj znać co powie
reklama
Pójdźka
Fanka BB :)
Ja czekam na @ i zaczynam przygotowania.Dziewczyny pomóżcie, właśnie zaczęłam cykl , w którym miałam podchodzić do kriotransferu, ale jak czytam rekomendację to wszędzie piszą, żeby transfer przełożyć, czy któraś z was mimo to podchodzi do kriotransferu?
Mam zrobione pieczarki to zrobię paszczeciki z pieczarkami i jeszcze nad drugim farszem pomyślę lubię coś mieszaćJa też w weekend robię bigoskupilam 3 paczki kapusty kiszonej
będzie jak dla wojska, ale damy radę na pewno
![]()
Niewiem tylko czy mi starczy życiaKiwi ma włoski![]()
Powodzenia!!!!Brak kirów implantacyjnych - wlew, a później zastrzyki co trzy dni, pierwszy raz będę próbować z accofilem
Podobno pomaga

Pychota [emoji7]Ja robiłam wczoraj gołąbki, może i wyzwanie to nie jest ale czasu schodzi sporo [emoji1]
Rób rób, daj znać jak skończysz to od razu wpadam Ci na chatę [emoji12]. Uwielbiam paszteciki [emoji7]Mam zrobione pieczarki to zrobię paszczeciki z pieczarkami i jeszcze nad drugim farszem pomyślę lubię coś mieszać
@bazylia128 bo tam do ciebie osobiście wpadnę kuwa[emoji3590]. Nie odpuszczaj [emoji3590]
Będę cię codziennie gnębić [emoji3590]
Będę cię codziennie gnębić [emoji3590]
Hej dziewczyny. Mam dziś 18 dpt, beta bardzo ładna, progesteron tez, ale mam od 2 dni delikatne brązowe plamienie szczególnie z rana. Wizytę mam dopiero za 2 tyg, zastanawiam się czy któraś tak miala. W normalnej sytuacji już bym byla u lekarza. Jednak teraz się boje, zastanawiam się czy może to oznaczać coś poważnego i czy jednak nie podjechać dziś na usg...
Doradźcie coś...
Doradźcie coś...
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Jeśli jeszcze jesteś młoda to odłóż ten transfer. Jeśli wiek goni to nie czekajWłaśnie też rozważam, bardzo bym chciała ale widzę co się dzieję. Aktualnie czekam na okres. Od 2 dc mam brać estrofem. Wizyta w 14 dniu cyklu. I powiem Tobie zacznę ten estrofem brać i się przygotowywać, ale czy transfer zrobię nie wiem. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie . Estrofem odstawie i bez żadnej szkody dla organizmu. Także w tym cyklu to los zdecyduje czy będzie transfer. Mam parcie na dzidziusia wiadomo ale obecny czas jest okropny, strach się bać co może być. A wy jak myślicie dziewczyny ?
Podziel się: