reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem po wizycie.Oststnie badanie akurat dzisiaj byl wynik w klinice wiec lekarz ma go w kompie.Zostalam zakwalifikowana do programu z urzedu miasta😁Wykupulam zastrzyki-przepisal mi Menopur 225j.zaczynam jak pojawi sie miesiaczka tzn.od 2 dnia czyli juz w tym tygodniu.A lekarz nawet nie przejrzal moich badan tylko je zostawil przeczytal tylko zaswiadczenie mojego poprzedniego gina ja powiedzialam ze AMH mu wzroslo i juz zrobil usg i jyz.Wyslal mnie do poloxnej zeby wytlumacxyla jak mieszac lek i takie tam.O matko czyli w tym miesiacu moge miec juz punkcje?
To brzmi jak mój lekarz. Przypomnij gdzie się leczysz?

Pewnie kochana, stymulowała się od 2dc do dziś tj 14dc 😁
Super wynik🥰trzymamkciuki by jak najpiękniejsze zarodku z tego były. Powiedz mi proszę stymulowalas się od 2 d. A pierwszy monitoring po rozpoczęciu stymulacji w którym dniu cyklu był. Próbuję jakoś dniowki w pracy rozsądnie poplanować

Może to faktycznie nic groźnego te krwawienia, ja ciagle myśle o @sandra777.12 ktora miała tak prawie cała ciąże, @goffa13 tez na początku, mam nadzieje ze u Ciebie tez będzie dobrze!
i myśle ze już powinien być zarodek ❤️😘
Wywołana czuje się zobowiązana odpisać 😂
Ja miałam krwawienia/ plamienia do połowy ciąży. Pózniej więcej leżałam i jakoś przeszło. U mnie na początku też nie widzieli dlaczego krwawię 😑 pózniej wyszło, że łożysko jest przy ścianie szyjki i „drażni” i jeszcze miałam krwiaka przy ujściu szyjki 😕 także full zestaw drażniący 👍🏼

Caro wiem, że się denerwujesz ale nic nie zrobisz .. trzeba przeczekać ;( dużo leż i się nie wysilaj ;*
Wszystko będzie dobrze !!

Aaaaa i jeszcze @Liliana87 miała krwawienia i plamienia na początku ;))

Kurde jakoś nie pokazują mi się nicki 😑

Super wynik🥰trzymamkciuki by jak najpiękniejsze zarodku z tego były. Powiedz mi proszę stymulowalas się od 2 d. A pierwszy monitoring po rozpoczęciu stymulacji w którym dniu cyklu był. Próbuję jakoś dniowki w pracy rozsądnie poplanować
Kochana pierwsza wizyta była 2dc, następna w 8dc, następna w 12 dc i 14 dc 😁

Jestem po wizycie.Oststnie badanie akurat dzisiaj byl wynik w klinice wiec lekarz ma go w kompie.Zostalam zakwalifikowana do programu z urzedu miasta😁Wykupulam zastrzyki-przepisal mi Menopur 225j.zaczynam jak pojawi sie miesiaczka tzn.od 2 dnia czyli juz w tym tygodniu.A lekarz nawet nie przejrzal moich badan tylko je zostawil przeczytal tylko zaswiadczenie mojego poprzedniego gina ja powiedzialam ze AMH mu wzroslo i juz zrobil usg i jyz.Wyslal mnie do poloxnej zeby wytlumacxyla jak mieszac lek i takie tam.O matko czyli w tym miesiacu moge miec juz punkcje?

Same dobre wieści :) zazdroszczę dofinansowania 🤗 idziesz krótkim protokołem, to faktycznie punkcja będzie już w tym miesiącu 🥰

reklama
Do góry