Pchełka216
Fanka BB :)
nie wariuje tylko się oczyści i wróci do normyA najgorsze jest ze za chwilę powinnam dostać okres.. Mój organizm całkowicie zwariuje![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
nie wariuje tylko się oczyści i wróci do normyA najgorsze jest ze za chwilę powinnam dostać okres.. Mój organizm całkowicie zwariuje![]()
nie wariuje tylko się oczyści i wróci do normymi okres przyszedł 4 dni po odstawieniu profesteronu
Amh spoko,wiec mam nadzieje ze pęcherzyków okaże się więcej, albo zeby Ci dorekrutowały się jeszcze (to zwykle też możliwe, bo nie zawsze na usg widać wszystkie). Dawka jest taka klasyczna, ale eypwnie na końcówce jeszcze Ci ją zwiekszy do 300 jak będzie taka potrzeba. Trzymam kciuki za jajka, niech sobie pięknie rosną, a Ty postaraj się zachować spokójAMH 1.63.Biore menopur 225 j.od dzis dalej taka dawka plus zastrzyk z orgalutranu.Nie powiedzial jakiej sa wielkosci.Dobrze ze zapytalam ile ich jest bo ten specyfik-dpktorek nawet tego by mi nie powiedzial.
@fredka84 no wezzz... odezwij się pliss jak tylko będziesz wiedziała, bo ja już zabiegi z telefonem w ręku robie![]()
Dziękuję kochana ,ale u mnie wieeelkie zero@Brakujemiwiary Ty masz dziś punkcję! Trzymaj się dzielnie i niech pobiorą jak najwiecej jajeczek
@Kasiekt za Twoje jajeczkaOby ich było jak najwiecej!
@Doraaa i jeśli dziś betujesz, to za Twoja betę![]()
Nie zgub telefonu w czasie zabiegu@fredka84 no wezzz... odezwij się pliss jak tylko będziesz wiedziała, bo ja już zabiegi z telefonem w ręku robie![]()
@fredka84 no wezzz... odezwij się pliss jak tylko będziesz wiedziała, bo ja już zabiegi z telefonem w ręku robie![]()
W którym dniu jesteś po transferze?Dziękuję kochana ,ale u mnie wieeelkie zero. Fredka ,w Tobie nadzieja
![]()
Zwykle naście tys pln... U nas pierwsza procedura wyszła więcej, bo do momentu udanego transferu wyszlo ponad 20tys, a to głównie przez wszystkie badania przed (głównie genetyka zrobiła największy koszt) i po pierwszym nieudanym transferze (tu akurat receptywność). Druga procedura już mniej, bo ok 12tysDziewczyny cała ta procedura in vitro łącznie ze wszystkimi badaniami które były konieczne do przystąpienia do tego zabiegu czy jak to nazwaćile was to kosztowo pieniędzy? Ja pytam tylko z ciekawości
![]()