annemarie
Fanka BB :)
Bralas encoerton? Nk na jakim poziomie masz?To jest jeszcze badanie jakie zrobię, Docent stwierdził, ze nie trzeba ale zrobię niezależnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Bralas encoerton? Nk na jakim poziomie masz?To jest jeszcze badanie jakie zrobię, Docent stwierdził, ze nie trzeba ale zrobię niezależnie.
Era test robilas?Receptywność na cyklu sztucznym - przy drugim pobraniu endo mniejszej niż dzień cyklu.
Receptywność na naturalnym - prawidłowa.
Kurczliwość (test UMA) tez ok.
Cytokiny i współczynnik - nie jest idealnie ale Docent stwierdził, ze tez nie najgorzej.
Jeszcze chce zrobić badanie na te brakujące Kiry bo tu Docent powiedział, ze nie trzeba ale jednak zrobię.
Konsultacje u Docenta ma w przyszłym tygodniu, Malinowskiego na koniec sierpnia. Terminy załatwiłam w zeszła środę po drugiej weryfikacji jak wiedziałam, ze się nie uda juz. Jestem zaskoczona, ze w sumie tak szybkie w miarę dostałam.
ERA to biopsja endometrium i receptywnosc? Te robiłam.Era test robilas?
Jakue cudaSzafa czadowa. Jestem w szoku że tylko jedna osoba się odezwała, moja siostra mówi że u nas takie rzeczy idą na biegu
. Pokażę jeszcze krzesła se stołem i fotel bujany. Wszystko kupiła dość zniszczone i odnawiała
Zobacz załącznik 1150256Zobacz załącznik 1150257
NEVER !!!!! Zupelnie inne klimaty - jesteśmy na siebie skazane wiec się tolerujemy
Bralas encoerton? Nk na jakim poziomie masz?
No wlasnie niewiem . Staram sie głęboko go wkładać ale i tak wylatuje. Ciagle chodzę i wkladki wymieniam![]()
A siostry syn ma 6 lat i chodzi i gada, że z mamusią zbierają meble używane po szrotach bo kupili domek i nie mają za dużo pieniążkówJakue cuda![]()
Właśnie ja mam tak samo![]()
Dokładnie ja tylko latam co pol godziny do toalety i wkladki zmieniamHormon się wchłania, a cała ta otoczka tabletki wypływa, też tego nie znoszę, zwłaszcza, że aplikujemy tego sporo, więc ciągle coś mamy w majtach![]()