@fredka84 jak dobrze kochana, ze już jesteś z nami! I jest plan!! Ja tez nie wiem o co u mnie chodzi, bo ja tez nie mam jednego jajowodu, a innych przyczyn nie znaleźli. Naturalnie powinno się już dawno udać. W immunologii u mnie nic nie znaleźli. I poważnie planuje udać się do znachora
może ja już jakaś inna magię potrzebuje 
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Ja też, zresztą ona wie.....dziwnie cichutko siedzi@bazylia128 mam ogromną nadzieję, że będziemy mogły dziś świętować❤❤❤. Nie będę Ci tu wypisywać poematów - Ty wiesz co czuję i czego Ci życzę❤❤❤. Czekam na wspaniałe wieści❤❤❤
Jestem, bo bez Was bym chyba oszalała. W głowie mam jeszcze lekki syf ale jest juz o wiele lepiej ❤ Coraz gorzej znoszę porażki, a powinno być już przecież łatwiej@fredka84 jak dobrze kochana, ze już jesteś z nami! I jest plan!! Ja tez nie wiem o co u mnie chodzi, bo ja tez nie mam jednego jajowodu, a innych przyczyn nie znaleźli. Naturalnie powinno się już dawno udać. W immunologii u mnie nic nie znaleźli. I poważnie planuje udać się do znachoramoże ja już jakaś inna magię potrzebuje
![]()
Ja Ci seeerio mówię, że ja bym pojechała jak bym miała trochę bliżej, więc Ty jedź jak najbardziej
Netiaskitchen
@bazylia128
Kochana, dziś myslami z Tobą

Niech to będzie wreszcie TEN dzień!!!
ZA BETĘ DO NIEBA!!!

Dziś 7dpt, tak?
Kochana, dziś myslami z Tobą
ZA BETĘ DO NIEBA!!!
motylek24
Żebyś wiedziała z tym stresem obcymi betami..... jeszcze koleżanka miała punkcje, pobrali 5 komórek, czekam od niej na info jak na szpilkach. Ostatnio nic nie miała do transferuTy to się biedna nastresujesz obcymi betami![]()
Ja uwielbiam być szturchanaJestem, bo bez Was bym chyba oszalała. W głowie mam jeszcze lekki syf ale jest juz o wiele lepiej ❤ Coraz gorzej znoszę porażki, a powinno być już przecież łatwiej
Ja Ci seeerio mówię, że ja bym pojechała jak bym miała trochę bliżej, więc Ty jedź jak najbardziejChociaż głowę będziesz miała czystszą
I zawsze ktoś Cię nogą poszturcha
![]()
Netiaskitchen
Invicta tak ma, że podglady nie są za często, no chyba że już pod koniecKurde to czemu ja mam tak szybko podglad. Mi kazali 5/6 dzień cyklu
Nio.... bo bym chciała i życzę każdej tutaj żeby się w końcu udałoTy to się biedna nastresujesz obcymi betami![]()
reklama
Zawsze mialalm gonalf a teraz w innej klinice dostałam fostimol.. i już po 2 dniach czuje jajnikiJaki lek dostałaś?? Ja mam podglądanie w poniedziałek! Też na innym leku jestem przy 5tej stymulacji
Podziel się: