motylek24
Fanka BB :)
Kuwa jest średnio ale nie beznadziejnie. Przytulam kochana. Straszne nerwy przed tobą.Piersi mnie bola caly czas a poza tym mam tylko lekkie bole okresowe ale to nie sa skurcze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuwa jest średnio ale nie beznadziejnie. Przytulam kochana. Straszne nerwy przed tobą.Piersi mnie bola caly czas a poza tym mam tylko lekkie bole okresowe ale to nie sa skurcze...
Będzie dobrze[emoji3590] Nie masz w tym momencie na nic wpływu a nerwami sobie nie pomagasz kochana. [emoji8]Piersi mnie bola caly czas a poza tym mam tylko lekkie bole okresowe ale to nie sa skurcze...
U mnie lekarz powtarzał że te pierwsze bety mogą nie być idealne. Progesteron powoli rośnie. Nie przekreślaj jeszcze wszystkiego. Choć rozumiem, że bardzo się stresujesz......Piersi mnie bola caly czas a poza tym mam tylko lekkie bole okresowe ale to nie sa skurcze...
Gdybys zrobiła betę tak jak wszedzie zalecają w 10 dpt i zobaczyłabys wynik z dzisiaj, to byś się cieszyła, prawda?Piersi mnie bola caly czas a poza tym mam tylko lekkie bole okresowe ale to nie sa skurcze...
No krecha jak tralala... pięknie
Kochana mnie też na początku raz bolały piersi, a zaraz przestawały i później znów bolały... A z tym samopoczuciem to do 9 tygodnia tak się cieszyłam, nie czułam kompletnie nic... A później się zaczęło, wymioty co dwie godziny, schudłam 8kg... Także ciesz się, że się dobrze czujeszDziewczyny boje się, dziś przestały mnie boleć piersi, opadły. Wygrzebałam wczoraj jednak w szafce Duphaston i wzięłam, ale czuje, że to już wszystko po nic. Znowu czuję się okradziona z nadzieji. Poza tym dziś już powinien być 5 tydzień+0dni (zawsze mam problem jak podawać, czy skończone czy rozpoczęte), a ja czuję się wyśmienicie, żadnych wymiotów, czasem coś mnie pociągnie w pachwinie. Aj ta huśtawka emocjonalna podaczas starań o ciążę i jej utrzymanie to jest wykańczające, nie wiesz nigdy dokąd to prowadzi.
Zazdroszczę tym co mają łatwo i tak spokojnie podchodzą do ciąży, w tamtym roku koleżanka już po teście kupowała rzeczy dla dziecka (to jej drugie), zazdroszczę jej tej niewiedzy i spokoju.
A nie Masz nigdzie koło siebie kliniki polskiej?No właśnie nie... Kazali sikanca zrobić dopiero wtedy i zadzwonić i im powiedzieć![]()
Hej. W Novum masz hormony w innych jednostkach więc nie masz za wysokich. Estradiol sobie przelicz na pg/ml, bo masz w pmol. A progesteron masz w mnol/L. Więc i progesteron i estradiol są trochę niższe. Ja dwa dni przed punkcja miałam estradiol 6900 a progesteron 2,1.Aha rozumiem kochana, ja byłam stymulowana Rekovelle ale chyba za duża dawka i mam wysoki poziom estradiolu i progesteronu już po 5 dniach. A w pon mam punkcję.
A nie Masz nigdzie koło siebie kliniki polskiej?
Ja po transferze Odrazu wróciłam do UK i 6dpt już pojechałam prywatnie do Polskiej kliniki bete zrobić
Nie wytrzymałabym do 13dpt