reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

To są trudne tematy ludzie którzy maja dzieci tez nie rozumieją jakie maja szczescie. Macierzyństwo to nie bajka i się wydaje, ze jak ktoś nie ma dzieci to nie chce syfu w domu itp. Znam trochę osób które maja dzieci i zazdroszczą tym co nie maja, bo się im wydaje, ze Ci to maja sielankę. Tak samo jak nam, ze tamci tacy szczęśliwi.
Prawda, wszystko to prawda.

reklama
Zaraz Ci prześlę 😘
Nie ja nie mam po co na tą chwilę,dopiero jak wyniki badań będą to pójdę czyli pod koniec sierpnia
A jak na razie do piątku muszę przetrwać do bety ✊ I jak będzie dobrze to zadzwonię do lekarza i ustalimy co dalej:)
A ty się nic nie martw będzie dobrze ✊

Dziewczyny proszę o pomoc jakie leki na przeziębienie mogę brać na początku ciąży ?mam zapalenie gardła ,katar ,kaszel i podwyższoną temperaturę
Masz tu wszystko 😘

O tym właśnie i ja mowie. Mam tą samą sytuacje.
Chyba dla nich nieopłacalne. Tu zapłacisz tylko tysia zamiast kilku nie mających szans transferow
U mnie w klinice też nigdy o tym nie mówili. Ale ustawione to było tak, że świeży tranfer zawsze odbywał się w 5 dobie po punkcji. Ja nawet na swoim wypisie embriologicznym miałam zapis że jedną komórkę trzymali nawet do 6 doby ale niestety zdegenerowała.

Która invicta? Ja to chyba wyszłam już z założenia ze nie ma kliniki idealnej, bo invicta ma sporo wad, ale trochę zalet też😊 O tej warszawskiej trochę mogę poopowiadać😊
Jeszcze nie wiem czy invicta u mnie w Bydgoszczy będzie w stanie zaoferować to co np Gdańsk czy Warszawa. Jestem zawiedziona novum i wiem że stamtąd pójdę gdzieś indziej. Jeszcze nie wiem gdzie.

reklama
W Bocianie za hodowlę do 5 doby nic nie trzeba dopłacać. Ostatnio koleżance z małą liczbą zarodków hodowali do trzeciej doby. Akurat zgadzam się z takim postępowaniem.
W Novum powinni informować pacjentów dlaczego akurat kończą na drugiej, trzeciej czy piątej dobie....

Do góry