Czarna1985
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Lekarz mi mowil ze moj organizm bardzo dobrze reagował na zastrzyki i przyv tak duzej ilosci i wielkości pecherzykow wskazane jest zeby organizm jeden cykl odpoczął.A dlaczego próba by była nie udana?
Jezuuu, czemu to sie dzieje.. Tak mi przykro, trzymaj sieBeta 0,10![]()
Ja do domu wracam na autopilocieNoo. Serio doceniam to. Zastanawialam sie nawet co ja bym zrobila jakbym miala iść do pracy. Chyba bym z kocem i poduszką szła![]()
Lekarz mi mowil ze moj organizm bardzo dobrze reagował na zastrzyki i przyv tak duzej ilosci i wielkości pecherzykow wskazane jest zeby organizm jeden cykl odpoczął.
Nie wiem...położna z zaskoczenia mnie wzięła. Powiedziała że na rozluźnienie macicy, pewnie jakiś rozkurczowy.Jaki zastrzyk Ci dają przed transferem?
Idź... Nie ma co czekać... Jeśli się nie udało to będziesz już wiedziała... Jeśli coś zaskoczyło, to czeka Cię dalsze czekanie... No ale to na pewno dobrze wiesz...Bardzo dziękuję. Zarodek 5 dniowy, przy poprzedniej ciąży czekałam 10 dni, i miałam wynik 330 i nie byłam pewna czy teraz po tygodniu warto iść. Ale pójdęmuszę bo się udusze
Powiem tak, zaszłam za pierwszym razem więc moja opinia dla Ciebie może być mało wartościowa...Dobrze Ci u nich? Zadowolona jesteś? Kto jest Twoim lekarzem?