KarolinaJ79
Fanka BB :)
Jutro mam USG o 14 , „jutro” na poprzednim poście pisałam Ci dzisiaj to znaczy w nocy@KarolinaJ79 ,jak po usg?
Nie moge znalezc,pisala?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro mam USG o 14 , „jutro” na poprzednim poście pisałam Ci dzisiaj to znaczy w nocy@KarolinaJ79 ,jak po usg?
Nie moge znalezc,pisala?
Jutro mam to USG o 14Nie pisała. Też czekam.
Tydzień po transferze zarodka 5 dniowegoW którym dniu po transferze było 65? I jaki zarodek 3 czy 5 dniowy
Dziewczyny jest sens robić bete dzień po dniu czy już czekać do piątku? A może po prostu jutro powtórzębadanie w laboratorium z poniedziałku
Przykro mi, że się nie udałoLeki odstawiłam dzis. 11 dnia robiłam badanie wiec niestety sie nie udało.![]()
Poczekaj do piątku i zrób w tym co dziś i bd miała porównanie po 48hDziewczyny jest sens robić bete dzień po dniu czy już czekać do piątku? A może po prostu jutro powtórzębadanie w laboratorium z poniedziałku
No jak okres w następny weekend, to do transferu jeszcze masz mnóstwo czasu... U mnie nie wszystko musiało być na starcie procedury. Byle przed transferem...Gratulacje mamo!!
Coś pięknego !
Oby każda miała tu taki widok!
Zdróweczka dla maluszka !
Zgapiłam się, że nie mam 1 badania i się okazało że czeka się na nie 2 tygodnie, takze nie zdąrze, bo okres w następny weekend.
Dobrze chociaz badanie bedzie mogl mi lekarz zrobic i najgirsze jest to czekanie na kolejny transfer. Tylko skąd tu tyle kasy znowu nabrać eh czemu nid moze byc to troche tańszePrzykro mi, że się nie udało.
Na okres po odtawieniu leków musisz parę dni poczekać... Ja zwykle tak 3-4...
No to transfer odroczony na wrzesień
No trudno.
Można mnie wykreślić z kalendarza![]()