To trzymam kciuki, może uda się tym razemW klinice mam w piątek za tydzień, a 3 IUI będzie pewnie za jakieś 1.5 tygodnia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To trzymam kciuki, może uda się tym razemW klinice mam w piątek za tydzień, a 3 IUI będzie pewnie za jakieś 1.5 tygodnia
DziękiNoooo to niestety dużo ;(
Ja miałam 2 stymulację bez refundacji .. to za każdym razem po Ok 3 tys za same leki.
Prawda, a jak są różnice to takie minimalne, że szkoda zachoduDziękichyba nie ma co szukać po aptekach, bo pewnie w każdej cena będzie taka sama
![]()
Niestety statystyka to jedno, a życie to drugie... Jestem po czterech transferach z KD. Zostało nam jeszcze 2 zarodki, ale na razie nie podchodzę... Trochę badań dodatkowych chcę porobić... Immunologie, itp. Zresztą 4 niepowodzenia w roku wystarczy... [emoji17]
To trzymam kciuki, może uda się tym razem [emoji6]
Będziemy we dwie siedzialy i czekały jak na igłach![]()
O której u Ciebie wchodzą wyniki, bo ja robię w diagnostyce i oststnio tam są naorawde różnie. Bo za prg i Estradol em czekałam prawie do 23![]()
Mam nadzieję że sama beta będzie między 13 a 15 bo tak zazwyczaj były![]()
powodzeniaHejka kochanedzis mialam wizyte i zaczynam 2 próbę mam nadzieję ze tym razem się uda ☺ czekam caly czas na miesiączkę juz widać troszkę. Mam cicha nadzieję ze to bedzie moja ostatnia na pewien okres czasu
3mam za was wszystkie kciuki tym co czekaj i tym co sa przed♥
joasek czy ty aby coś nie przekręciłaś. Cena to chyba za kd. Za adopcję zarodków jest dużo taniejDziś pytałam mojego profesorka o adopcje zarodków. Mówił, że klinika współpracuje z Warszawą i Czechami - koszt to ok 20 tysięcy zł. Powiem Wam, że te pieniądze mnie przerażają![]()