Ofkorz ja sobie wszystko zapisuje :-) poczekaj tylko na swój transferWiesz, ja jeszcze cwana bo wszystko przede mną
Daj mi się trochę powymadrzać![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ofkorz ja sobie wszystko zapisuje :-) poczekaj tylko na swój transferWiesz, ja jeszcze cwana bo wszystko przede mną
Daj mi się trochę powymadrzać![]()
Rzeczywiście nisko ale przyrosty prawidłowe. Chyba tutaj rzeczywiście zarodek późno się wgryzał. Prawda jest taka, niska beta, marne przyrosty nie wróżą dobrze. Choć bywają wyjątki. U mnie 7 dpt było 15, 9 dpt tylko 24 potem już przyrosty prawidłowe. Są publikacje na ten temat, u mnie szansa na prawidłową ciążę wynosiła 25% .....jednak się udałoTa beta jest niższa niż przy ET no, ale to krio. Dopóki będzie rosła będzie dobrze. A tutaj przeklejam bety dziewczyny z innego forum
10dpt 12,24
12dpt 24,07
14dpt 45,80
16dpt 128,28
19dpt 411,17
Taaak transfer blastki
Taaak zdrowy bobas:-)
Wstyd, ze nie mozesz zajsc w ciaze?Ofkorz ja sobie wszystko zapisuje :-) poczekaj tylko na swój transferA tak serio to nie mam już dość i chyba poziom frustracji mnie przerósł. Od 3 tygodni siedzę w domu- się izoluje, wcześniej z synem . Teraz poszedł na dwa dni do przedszkola i chory :-) A trwa to nawet dłużej bo na popołudnia chodziłam do pracy gdy pandemia była w rozkwicie. Bo stymulację by przerwali jakbym covid złapała a to ostatnia stymulacja. Wiec jestem w średniej formie:-) jeszcze mam tyle zaległości z pracy buuuu i jeszcze tyle lęku, ze tym razem się nie uda tez. No i kuzwa nie będę mieć tego drugiego dziecka. Chociaż sytuacja nie jest beznadziejna no ale ten wstyd, ze nie możesz zajść w ciąże. U mnie niestety tego nie ukryjesz, ze podchodzisz do in vitro.
A ovitrelle?przeciez to jeszcze krazy we krwioj wiem, ale ja już chciałabym coś wiedzieć - jak każda z nas....
Nie poddawaj sie,niska Beta nic nie znaczy,oprocz tego ze jest niska.A dzieci z tego tutaj juz sa.Pregnyl to raczej nie jest,bo te wartosci by spadaly a nie rosly.Trzymam kciuki@Brakujemiwiary @kate_p7 dzieki dziewczyny <3
Jutro sie wszystko okaze. Walcz maluchumama zadba o cala reszte, tylko walcz
![]()
Ale zastrzyk miałam 25.11A ovitrelle?przeciez to jeszcze krazy we krwi
Rozumiem CięOfkorz ja sobie wszystko zapisuje :-) poczekaj tylko na swój transferA tak serio to nie mam już dość i chyba poziom frustracji mnie przerósł. Od 3 tygodni siedzę w domu- się izoluje, wcześniej z synem . Teraz poszedł na dwa dni do przedszkola i chory :-) A trwa to nawet dłużej bo na popołudnia chodziłam do pracy gdy pandemia była w rozkwicie. Bo stymulację by przerwali jakbym covid złapała a to ostatnia stymulacja. Wiec jestem w średniej formie:-) jeszcze mam tyle zaległości z pracy buuuu i jeszcze tyle lęku, ze tym razem się nie uda tez. No i kuzwa nie będę mieć tego drugiego dziecka. Chociaż sytuacja nie jest beznadziejna no ale ten wstyd, ze nie możesz zajść w ciąże. U mnie niestety tego nie ukryjesz, ze podchodzisz do in vitro.
Aaa,myslalam ze do transferuAle zastrzyk miałam 25.11
Może jeszcze jest szansa... Powtórz za 2 dni, a nóż zacznie rosnąćU mnie tak jak mówiłam. Beta 13,70 czyli znowu biochemiczna. Pociesza mnie tylko fakt że się rozwinęło do blastocysty.. No nic. Ciężkie dni przede mną znowu.