Martaem1983
Fanka BB :)
Tak mnie właśnie korciło heheTo sobie prezent imieninowy zrobiłaś piękny [emoji6] ogromne kciuki za będę i wszystkiego najpiękniejszego z okazji Imienin [emoji6][emoji322]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mnie właśnie korciło heheTo sobie prezent imieninowy zrobiłaś piękny [emoji6] ogromne kciuki za będę i wszystkiego najpiękniejszego z okazji Imienin [emoji6][emoji322]
O czasieJak o czułości 10 i kreska wyszła o czasie to raczej dobrze rokuje:-) leć na krew i zbadaj przyrosty.
Ale znieczulenie nie boli, naprawde. Zobaczysz, ze bedzie ok.Ja to nie mogę caly czas z tego Twojego 4dpt z tym testem.bylam dzis na konsultacji u anestezjologa przed cesarka. Myslalam ze wydziaduje głupiego Jasia albo coś ma uspok9jenie przed znieczuleniem ale duuuuupa. Nic nie dają bo przez łożysko dotarloby to do dzieci. Co szpital to inaczej w innych wiem ze spokojnie dają.
Ureoplasma, mycoplasma i chlamydia powoduje upośledzenie implantacji. Ureoplasme znajdowano w łożyskach poronionych plodow. Kiedyś robiono te wymazy w klinikach. Bo bakterie są, ale bezobjawowe a powodują poronienia. Najlepiej PCR bo zwykły wymaz może nie złapać. Mało osób ma te bakterie, ale może w tym problem...A co to jest? Może ja też bym to zrobiła
Kojarzysz cenę tych wymazów?
Gdzie to mogę zrobić? Myślisz że w mojej klinice?Wymaz na ureoplasme i mycoplasme:-)
Ja też uważam że z jednym zarodkiem nie ma co u niego startowaćDzięki, ale u niego wszystkie badania trzeba zrobić od zera. Honoruje tylko te zrobione we własnym laboratorium... I do tego o wiele drożej niż w innych... Terminy na konsultację pewnie też kilkumiesięczne... Mam trochę dosyć...
Nie zrozumcie mnie źle, ale czasem po prostu chcę żeby to wszystko się już skończyło.
GratulacjeDziewczyny, odpisal lekarz. Niskie ryzyko wad, chłopczyk!!!! Czyli u nas problem z płcią żeńska się potwierdza.. Tak bardzo pragnęłam drugiego ZDROWEGO chłopca
Chlamydię PCR robią u mnie, ale pod kątem tych dwóch pozostałych bakterii trzeba chyba osobny wymaz?Ureoplasma, mycoplasma i chlamydia powoduje upośledzenie implantacji. Ureoplasme znajdowano w łożyskach poronionych plodow. Kiedyś robiono te wymazy w klinikach. Bo bakterie są, ale bezobjawowe a powodują poronienia. Najlepiej PCR bo zwykły wymaz może nie złapać. Mało osób ma te bakterie, ale może w tym problem...
Muszę o to zapytać w kliniceUreoplasma, mycoplasma i chlamydia powoduje upośledzenie implantacji. Ureoplasme znajdowano w łożyskach poronionych plodow. Kiedyś robiono te wymazy w klinikach. Bo bakterie są, ale bezobjawowe a powodują poronienia. Najlepiej PCR bo zwykły wymaz może nie złapać. Mało osób ma te bakterie, ale może w tym problem...
U mnie w klinice te wymazu są obowiązkowe, jak miałam ureloplasme to lekarz nie zgodził się na procedurę, musiałam sie tego pozbyć.Ureoplasma, mycoplasma i chlamydia powoduje upośledzenie implantacji. Ureoplasme znajdowano w łożyskach poronionych plodow. Kiedyś robiono te wymazy w klinikach. Bo bakterie są, ale bezobjawowe a powodują poronienia. Najlepiej PCR bo zwykły wymaz może nie złapać. Mało osób ma te bakterie, ale może w tym problem...